Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


Det finns många bra saker som kommer att hända när du slutar röka. Utöver hälsofördelarna kommer dina kläder luktar bättre, dina tänder blir vitare och dina fingrar kommer inte att ha de gula fläckarna, så använd tipsen nedan för att sluta lite lättare. Hänvisa till det när du behöver extra hjälp.

Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Gör själv själv en lista över orsakerna till och anledningarna att inte sluta röka Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Sluta röka så fort du kan. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande är det viktigt att använda en metod som innehåller recept eller nikotinplåster eller tuggummi. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Siktmål

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Sluta röka dagligen. Snarare än att fokusera på att aldrig ha en cigarett någonsin igen, koncentrera dig bara på att inte lysa upp idag. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Kom ihåg att du kan ställa dig själv långsiktiga mål som ditt engagemang för att sluta vinstmarken.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obehagliga fysiska symptomen som är förknippade med att röka.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Ofta misslyckas det med att sluta röka, eftersom de inte motiveras korrekt eller inte har en reservplan när de begärs. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna du vill sluta.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar. Du kommer sannolikt att vara framgångsrik när du slutar om du lägger denna typ av stöd på plats. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Att upprätthålla en positiv utsikter och ett högt engagemang är viktiga aspekter av att sluta röka. Tänk bara på hur många sätt ditt liv kan förbättras om du kan sparka vanan. Tänk på att andan inte luktar så illa, dina tänder kommer att se vitare ut, och din bostad kommer inte längre att ha en röklukt. Att tänka på allt gott som kan hända som ett resultat av att sluta kan vara lika motiverande som att tänka på det dåliga.

Sluta röka

Om du vill sluta röka måste du vara okej när du slutar mer än en gång. Du måste vara motiverad, eftersom det är möjligt att misslyckas först. Sluta bara, och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du misslyckas och har en cigarett, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Varje gång du försöker sluta röka, kommer du att utveckla ny taktik som så småningom gör att du kan sluta helt.

Anledningen till att du borde sluta röka är uppenbart. Men även dessa fördelar kanske inte räcker för att motivera dig och det är där tipsen från artikeln ovan kan hjälpa dig. Prova dessa metoder om du känner dig avskräckt eller har problem med att kämpa för en annan cigarett. Du kommer att känna de positiva effekterna av dina ansträngningar snart!Source link