Lär dig hur du slutar röka genom att använda dessa tips


Varje rökare vet att de måste sluta. Har du någonsin hört en rökare som påpekar hur hälsosam och näringsrik deras cigarett är? Människor som aldrig har rökt är clueless till riskerna att försöka sluta, men ex-rökare har levt resan. Följande råd hjälper dig att sluta.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som tidigare, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lockning som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Tips! När du slutar röka, informera din familj och dina vänner om dina avsikter. Det här kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag i taget. Att sluta röka är en process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Försök ändra din kostvanor genom att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Detta kan hjälpa till att balansera ditt system och undvika onödig viktökning i dess spår.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå ut i bio. När du har passerat den månaden långa milstolpe, gå till en speciell restaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om det inte gör det, fortsätt försöka med den här metoden.

TIPS! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går in i utslaget genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

För att förhindra att du ger nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder för att hantera stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ inkluderar träning, massage eller bokmassage på vanligt schema. När du har stillestånd, distrahera dig med vänner, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Låt din familj och vänner vet att du vill sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig och fortsätta att påminna dig om att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha folk runt som stöder systemet. Detta kommer att öka din chans att äntligen vara rökfri för livet.

Motivation och positiv inställning är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutar. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan många människor svarar på negativ förstärkning är den positiva sidan att sluta ofta en utmärkt bit av motivation.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Det är lätt att misslyckas i ditt försök att sluta om du inte blir ordentligt motiverad eller ger upp för fort. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

TIPS! Försök inte göra det själv. Be din familj till stöd när du slutar och accepterar deras hjälp.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta kommer att sätta dig i början av din rökningstoppningsresa. Försök vänta minst en timme efter att du vaknat innan du har nävecigaretten. Du kan också försöka bara röka en halv cigarett åt gången för att minska rökning.

Om du rökning hemma, var noga med att rengöra ditt hem noggrant, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut din matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

När du slutat röka blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Regelbunden motion kommer också att hjälpa dig att hålla din kroppsvikt under kontroll. Den naturliga endorfiner övning producerar kommer också att öka dina nikotin cravings till viss del.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Att ställa in ditt supportsystem hjälper dig att vara mycket mer sannolikt att uppnå mål relaterade till att sluta.

Fråga din läkare om medicinen du ska sluta. Det finns många rökavbrott. Rådgör med din läkare för att bestämma hur bra du ska hantera behandlingar.

Om du upptäcker att dina önskningar blir bäst av dig och har problem med att kämpa för att röka, ring en älskad för support. Inte bara kommer tiden spenderat i telefonen är en bra distraktion tills begäret har gått, det är trevligt att veta att någon bryr sig och kan hjälpa dig att ta itu med problemet med någon annans hjälp.

Nonsmokers kan aldrig förstå varför du skulle fortsätta att röka cigaretter, trots all den allvarliga hälsorisken som rökning orsakar. De som inte är beroende av nikotin kommer aldrig att inse hur svårt det är att ge upp. Vissa individer har lyckats sluta, och deras strategier delades här. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Stopp är där du måste börja. Du kan lägga ner packet, tricket ser aldrig tillbaka. På det här sättet kan det vara svårt först. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Människor vet inte hur man hittar information om Array online. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link