Lär dig hur du slutar röka börjar idag!


För de flesta rökare är det svårt att göra någonting någonting i sina liv. Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Du kan behöva göra dina läxor och hitta metoder som passar dina behov. Fortsätt läsa den här artikeln för att lära dig hur du slutar röka framgångsrikt.

Avsluta kallt Turkiet

Tips! Sluta röka så enkelt som möjligt. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Om du försöker sluta kalla kalkon kanske du hamnar i återfall. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, vilket gör att du kan sluta bra.

Hitta en bra supportgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

Kan hypnos fungera för dig? Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.Source link