Lär dig hur du slutar röka börjar idag!


Din familj vill att du slutar röka. Din läkare säger att om du inte gör det kan du få allvarliga hälsokonsekvenser. Du kan även få rabatt på din försäkring för att sluta. Så, varför har inte fler människor slutat än? Om du är rökare är det dags att sluta. Läs vidare för att lära dig några taktik för att hjälpa dig att göra det.

Se till att du tar processen en dag då. Att sluta kan vara en lång process. Oroa dig inte med nästa månad eller nästa år. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken på att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

TIPS! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Sena nätter ger också möjlighet att smyga en cigarett när ingen tittar. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Om du plötsligt vill få röka, försök att fördröja din rökning. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också hjälpa dig att hänvisa till stödgrupper och andra resurser du kan använda för att se till att du lyckas sluta.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många.

Om du vill hålla sig borta från någon viktökning som du kommer att ha som är involverad i att sluta röka, försök att äta frukt och grönsaker. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. Kom ihåg att din kropp kommer att kräva mat när du slutar och det bästa är att ge det hälsosam mat för att hålla dig i en hälsosam sinnesstämning.

Älskade

Dina älskade kommer nästan säkert att stödja din önskan att sparka en dålig vana och gå vidare med en hälsosammare livsstil. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Att sluta är en av de svåraste sakerna en rökare kan behöva gå igenom i sitt liv och att få stöd från dina nära och kära är avgörande för din framgång.

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan . Fokusera inte på att inte röka någonsin igen.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

När du förbinder dig att sluta röka, planera ut lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Du kan gå till en film eller köpa något som du ville ha, efter att du inte rökt under en tid. När du når en månad utan att röka, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Cravings verkar komma oftast när en person känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning. Försök att sammanfalla en resa till gymmet med dina värsta uttagstider. Nya hobbyer är också ett bra sätt att klara av symtomen. Massage kan också vara till stor hjälp. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.

Tips! Berätta för alla du vet om din önskan att sluta röka. De kommer att driva dig för att fortsätta med din avslutande resa.

Denna artikel har gett dig allt du behöver för att sluta röka för livet. Avsluta kommer att förbättra din hälsa och utseende, och kan lägga till flera år i din livstid. Du kommer också att sluta spara mycket pengar som du annars skulle spendera på tobak. Överväg att använda några av de sparade pengar för att tacka dina nära och kära för att se dig genom processen.Source link