Lämna tobak bakom och lär dig att leva hälsosamare


Många människor skulle älska att sluta röka, men de blir snabbt nedslående innan de ens försöker sluta. Du kan sluta om du har en bra attityd om det, har trick upp din ärm och viljan att göra det. Du kan använda informationen nedan för de trick du behöver. Följ anvisningarna och du kommer snabbt inse att sluta inte är så svårt som du trodde.

För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper om de positiva och negativa konsekvenserna att sluta Ditt sinne tenderar att ta någonting mer allvarligt när du skriver ner det. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

TIPS! ] Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som slutar ta med dig. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

För att sluta röka, försök skapa en lista över sätt du kan sluta. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig och dina behov. Skapa din egen lista gör det här.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Motivera dig själv genom att överväga alla de kraftfulla motivationerna du har för att sluta.

Försök inte göra det själv. Dina vänner och din familj kommer att stödja dig om du låter dem veta om dina planer. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Att bara tala med andra människor som har gått igenom samma kamp ger dig extra incitament att förlora vanan.

Sluta röka

Om du slutar röka, kommer du inte att förbättra din egen hälsa utan hälsan de nära dig. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. Genom att sluta röka minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne och förbättrar kvaliteten på den luft som de andas. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Det bästa stället att börja när du slutar röka är att bara sluta. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Denna metod kan verka hård. På lång sikt uppväger hälsan och de fysiska fördelarna det ursprungliga obehaget.

TIPS! Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig.

Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når dem viktiga avsluta milstolpar. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Stick din lista på kylskåpet eller en annan plats där du kommer att märka det ofta. Detta kommer att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Undvik alla aktiviteter eller situationer där du tidigare röker under försök att sluta röka. Om du alltid har en drink i en hand och en cigarett i den andra, är det dags att skaka upp din rutin lite. Om du inte går till happy hour kan du undvika begäret.

Få lite motion. När du slutar röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Du kommer också att undvika att gå ner i vikt. Endorfinerna från ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av när du drar ur nikotin.

TIPS! När du avslutar, planera du ut olika tids- baserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, gå till en film när du har slutat röka i en vecka.

Tänk inte på att sluta röka som att ge upp något. Tänk på det som att få något. Om du slutar uppfattas som en positiv kraft i ditt liv kan du enkelt hålla fokus och lyckas snabbare. Tänk på hur det kommer att förändra ditt liv, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Du kommer att vara motiverad och vara mer sannolikt att lyckas.

Skriv ut din femte lista med anledningar till att sluta röka. Om du känner dig väldigt frestad att tända en cigarett, var noga med att upprepa din mantra om och om igen tills trängseln går bort. Det här hjälper dig att glömma dina abstinenssymptom och uppmärksamma dina andra behov.

Lista de motivativa faktorerna som gör att du vill sparka rökningens vana. Om du är frestad att börja igen, hämta listan och läs den för att motivera dig att vara stark.

Djupa andningsövningar

Om du verkligen vill röka, gör några djupa andningsövningar. Detta ger dig chansen att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Att fylla dina lungor med syre gör det möjligt att känna dig nyfödd. Du kan använda enkla djupa andningsövningar när du behöver, oavsett var du är.

Vissa människor är beroende av känslan av att ha en cigarett i munnen. Om du är en av dessa människor, sätt någonting i munnen när du känner dig villig att röka. Du kan tugga tuggummi, suga på godis eller tugga på en tandpetare. Vissa andra upplever lindring med elektroniska cigaretter.

Tips! Positivt tänkande och motivation kan vara en viktig del av att sluta röka. Allt du behöver göra är att inse hur ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du äntligen har slutat.

De flesta vill verkligen sluta röka, men tyvärr för majoriteten blir det en omöjlig uppgift. De som är framgångsrika utgör en handlingsplan och hittar den rätta motivationen att hålla sig trogen mot sin sak. Genom att använda dessa tips och tekniker kan du formulera en egen plan och hitta den framgång du letar efter.

Posten Lämna Tobak Bakom och Lär dig Att Leva Hälsare visade sig först på Nicotinelaboratory.buyecigeliquid.Source link