Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Att sluta röka ger en mängd fördelar ekonomiskt, fysiskt och emotionellt. Utöver hälsofördelarna kommer dina kläder luktar bättre, dina tänder blir vitare och dina fingrar kommer inte att ha de gula fläckarna, så använd tipsen nedan för att sluta lite lättare. Skriv ut den här artikeln och håll den praktisk för att påminna dig varför du slutar, hur du ska stanna rökfri och vad framtiden håller för dig.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och få igenom det här. Stödgrupper finns på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Se till att du får mycket vila om du slutar röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Sena nätter tenderar att vara en tid när ingen är runt, och det gör det lättare att bli frestad att röka. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Genom att ha en positiv utsikt är du mer sannolikt att lyckas. Du måste bygga beslutsamhet. Du kan göra detta genom att alltid hålla din motivation i åtanke och syn.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Detta kan vara ditt bästa verktyg för framgång, om det används till din fördel.

Det finns många hälsosamma sätt att hantera stress. Få lite träning när du behöver träffa, engagera dig i en hobby eller lär din partner att ge en bra massage. Om du har fritid, distrahera dig själv med hobbyer du tycker om och människor du älskar.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De kan ge en värdefull resurs och hjälpa dig genom tuffa tider. Att ha ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Det kommer att öka risken för att du lyckas sluta röka.

Om du kan tänka positivt och motiveras, kommer de att fungera till din tjänst för att hjälpa dig att sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Även om du vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan det vara bra att tänka på positiva förändringar.

TIPS! Börja träna. Det kommer inte bara att hjälpa dig att komma i form, det kan hjälpa dig att vara upptagen och undvika cigaretter.

Klipp tillbaka på hur mycket du röker. Rökning mindre kan vara ett bra ställe att börja din plan att sluta röka. Det är klokt att hålla av i minst 60 minuter innan du har den första cigaretten varje dag. En annan strategi för att minska den mängd du röker är att röka en halv cigarett varje gång du har en.

Hitta support via onlinebutik och meddelandekort. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt. Du kommer att hitta tröst i att prata med människor som går igenom samma slags kampar.

Tänk på hur vår rökning påverkar din familj. Kom ihåg att om du blir allvarligt sjuk eller dör på grund av rökning, kommer det att skada din familj. Att tänka på detta kan hjälpa dig att vara motiverad att sluta. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

TIPS! Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är dock viktigt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte skämma bort.

Gör lite motion när du känner för att röka. Inte bara en endorfiner med träningsfrihet, vilket förbättrar ditt humör, men det är också ett utmärkt sätt att tänka på dina begär. Som en extra bonus kan träning hjälpa dig att påskynda förbättringarna i din hälsa och motverka viktökning.

Diskutera med din läkare om mediciner som du kan ta för att hjälpa dig att sluta. Nya innovationer för att sluta röka förekommer regelbundet. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig när du slutar röka. Det finns allt från droger som minskar abstinenssymptom på nikotinbytebehandlingar för att avvänja dig långsamt. Fråga din läkare om rekommendationer som hjälper dig att sluta.

Du kan behöva se en rådgivare för att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig anledning som gör att du vill röka. Genom att ta itu med frågan kan det hjälpa dig att röka försvinner. Om det här är en strategi som du tror skulle fungera för dig, gör ett avtal för att tala med din primärvårdspersonal för hänvisning till en rådgivare som kan hjälpa.

Tips! Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, Använd nikotingummin eller hudplåster. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, håller nivån på nikotin i systemet stabilt när du jobbar med att inte röka.

Om du funderar på att sparka din cigarettvana, skapa en detaljerad lista över saker som kommer att motivera du håller fast vid det. Om du slutar kämpa kan du få ut din lista och använda den för att motivera dig själv.

Djup andning

Om du längtar efter en cigarett, prova djup andning. Detta ger dig chansen att fokusera på alla de skäl som du verkligen vill sluta. Vidare ökar djupt andning syreintaget och uppmuntrar dig att känna dig frisk. Djupa andningstekniker kan snabbt och enkelt läras.

TIPS! Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tankegånget.

Nu är du väl medveten om de otaliga fördelarna med att sluta röka. Men även dessa fördelar kanske inte räcker för att motivera dig och det är där tipsen från artikeln ovan kan hjälpa dig. Applicera denna information när du behöver slå ett begär eller motivera dig själv för att hålla dig på kursen. Och snart kan du njuta av de många fördelarna med att vara en icke-rökare!Source link