Lämna rökning bakom! Avsluta denna minut med hjälp av dessa tips


Varje rök vet att de borde sluta. Ingen rökare kommenterar någonsin för en annan om de fantastiska vitaminerna och näringsämnena som de får i sina cigaretter. Personer som aldrig rökt förstår inte hur svårt att sluta, men folk som brukade röka förstår helt. Fortsätt läsa för att se vad som fungerar för att sluta.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket skulle göra det lättare att sluta.

Sluta röka

Tips! Du kanske vill vara med i en supportgrupp när du bestämmer dig för att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Låt dina nära och kära veta att du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att hitta vad dina bästa alternativ är. Gör en lista för dig själv.

Sömn är en nödvändighet om du ska försöka sluta röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen. Senare på natten verkar alltid vara den tiden ingen annan är, så det är lättare att smyga i en cigarett. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Se till att du har en stark supportgrupp av vänner och familjemedlemmar när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

Om du vill sluta röka, besök din läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Om din läkare känner att din situation kräver det kan han eller hon tycka att det är bäst att du tar receptbelagt läkemedel för att sluta.

TIPS! Innan du börjar planera att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Sluta röka

Minska mängden cigaretter du röker. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Ett annat alternativ är att röka endast en del av en cigarett varje röksession.

Om du verkligen vill sluta röka, bli bra på att sluta. De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka vanan mer än en gång. Avsluta en dag i taget, och försök inte röka tills du bara inte kan ta det längre. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta för en dag i taget. Dessa dagar kommer snart att bli veckor och sedan till månader. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

TIPS! Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att underlätta dina ansträngningar att sluta röka.

Försök att planera hur du klarar av stressiga tider. Ditt rökningsliv var fyllt med att reagera på stress genom att tända en cigarett. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Förbered dig på flera strategier, så du är redo om den första inte fungerar.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. Personer som inte röker är också clueless om det hårda arbetet som krävs när du slutar. Många har dock kunnat sluta, och de råd som hjälpt dem gavs bara till dig. Ta vad de har lärt sig och genomföra sina tekniker i ditt liv för att hjälpa dig att sluta.Source link