Kolla in dessa pekare på sätt att sluta bra


Cigaretter är i allmänhet beroende av en stor krycka mot stress i en rökares liv. Så det är svårt för en rökare att ta reda på hur man ger upp, när de litar på sina cigaretter så tungt. Genom att använda råd och tips i den här artikeln kommer du att kunna befria dig från din rökvanor och sluta för gott.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. När du tänker på din lista kan den göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att lägga ner någonting ner i skrivning kan förändra hela ditt perspektiv.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du för närvarande inte är i bästa form, börja med korta promenader eller en enkel rutin och bygg dig därifrån. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Innan du avslutar ett datum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

Sluta röka

TIPS! Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Stopp är det bästa sättet att starta din resa. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. Du kommer att hitta tröst när du pratar med människor som går igenom samma slags kampar.

Du kanske vill undvika aktiviteter i samband med att röka när du bestämmer dig för att sluta. Om du alltid har en drink i en hand och en cigarett i den andra, är det dags att skaka upp din rutin lite. Drick kaffe medan du kör till jobbet och undvik baren för att minska begär, eftersom det kommer att finnas många rökare i detta område.

TIPS! Gör en lista över metoder du kan använda för att hjälpa dig sluta röka. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Om du äntligen är redo att sluta röka, få stöd från dina vänner och familj. Informera alla, inklusive medarbetare, om din avsikt att sluta. Deras extra stöd kan vara nyckeln till din framgång. Du bör också tänka på att gå med i en rökningstoppande grupp eller prova kognitiv beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

När du fattar beslutet att sluta röka, skriv ner alla dina motiverande faktorer. Använd den här listan som en sista utväg att läsa när du får ett starkt begär att röka.

Hitta andra metoder för att tillgodose din oral fixeringsvanor när du försöker sluta röka. Några bra knep att stimulera din mun på andra sätt skulle vara att tugga tuggummi eller suga på hårt godis när du befinner dig som vill ha en cigarett. Elektroniska cigaretter, även kända som e-cigs, är ett annat alternativ till lättnad.

Några bra sätt att komma i form, vara aktiv och distrahera dig från att röka är att delta i ett träningsprogram och anmäla dig till lokalt gym. Du kan också sänka dina stressnivåer genom att träna.

De saker som presenteras här kan ge det förtroende du behöver för att sluta röka för alltid. Se till att du också sprider din nyfunna kunskap till andra rökare, som vill sluta, så att de också kan bli framgångsrika.