Kick habit på nolltid alls med dessa användbara tips


Vissa tror att stoppa rökning är lika enkelt som att skräpa sina tobaksprodukter och använda ren viljestyrka för att slå tillbaka begär. Dessa är båda faktorerna i stopp, men det finns sätt att göra det mer hanterbart för dig själv. Ett antal strategier och rökningstopphjälpmedel finns som kan underlätta slutprocessen.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Med hjälp av dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Varje person gör saker på egen väg. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag. Om du inte övar regelbundet, försök att börja långsamt genom att gå ett eller två gånger dagligen. Alltid gå till din läkare innan du börjar träna.

TIPS! Nå ut till dina vänner och familj för att få hjälp när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande.

Många rapporterar att få vikt under eller efter det att de slutat röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kan hjälpa till att förhindra någon viktökning. Du måste påminna dig om att din kropp kommer att vilja äta när du slutar, du borde äta frisk.

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Det är kritiskt att människorna närmast dig erbjuder stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Försök att maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

Innan du börjar röka, är det viktigt att du är säker på att du kan vara motiverad och engagerad. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att besluta att sluta röka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av de många anledningarna som gör det viktigt att du slutar.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon byt du ut dina cigaretter med nikotinplåster eller tandkött. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp behöver när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Avsluta så många gånger du behöver. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Prova det själv genom att sluta och bara se hur länge du kan hänga på innan du väljer vanan igen. Om du röker igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, lär dig på vägen. Så småningom kommer du att bli bra att sluta och en gång kommer du att sluta och aldrig gå tillbaka.

Nu när du har tagit dig tid att läsa detta råd borde du nu vara bättre rustad att formulera en plan för att sluta röka. Det är helt orealistiskt för dig att tro att du inte kommer att känna dig frestad att röka när du har slutat, men du borde ha möjlighet att sluta med hjälp av de tips du hittat här.Source link