Kick Din Rökning Habit med dessa användbara tips


Många rökare är omedvetna om de allvarliga nackdelarna som rökning kan ge in i sina liv. Rökning kan leda till fläckiga tänder och stinkande kläder och hår. Rökning är mest skadlig för din hälsa. Om du kan sluta kan du dock stoppa och till och med vända om dessa konsekvenser. Gör inte hur du börjar sluta? Kolla in tipsen nedan.

Kan hypnos fungera för dig? Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Håll bara ditt sinne och kropp i nuet och ta det hela dagen när du försöker bli av med dina nikotinvanor i nu och nu. Detta kommer att förändra framtida resultat.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Du måste räkna ut vad som fungerar bäst för dig själv och din livsstil. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om krävet finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem. Låt dem veta att i början av processen kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sparka rökning vana kan vara det svåraste du någonsin har gjort, och stöd från vänner och familj är kritiskt.

Nikotinutbyte

Tänk på att använda nikotinbytesalternativ när du slutar röka. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. De konstanta begären kan överväldiga dig. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Tips! Rökning är en stegvis process som bör göras dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

Det kan vara utmanande att permanent sluta röka. Men fördelarna med ditt liv gör det värt ansträngningen. Att granska råden i denna artikel har förhoppningsvis motiverat dig att vara optimistisk om din förmåga att sluta röka helt. Välj en av dessa tips och prova.Source link