Kick din nikotinberoende och sluta röka med dessa enkla tips


Det här är stressiga tider i världen, och eftersom stress kan utlösa en uppmaning att röka kan det vara svårare att sluta nu än någonsin . Du kan bryta ditt band med cigaretter, så läs vidare för att få reda på hur!

Gör ditt avslutande försök så enkelt på dig själv som du kan. Gå inte på den kalla kalkonvägen. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Dessa saker kommer att minska svårighetsgraden av dina initiala abstinenssymptom, vilket gör det lättare för dig att sluta röka.

Sluta röka

Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Stödgrupper är universella, som du hittar finns det många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig mer självsäker, kan du då titta på ett längre engagemang.

Tips! Om du behöver röka, försök att fördröja det. Tvinga dig att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Att ha åtta timmar att vila varje natt kommer att hålla dig fokuserad och det blir lättare för dig att kontrollera dina begär.

Det finns en viss mängd viktökning som ofta är resultatet av att man slutar röka, och att äta frukt och grönsaker istället för sötsaker är ett sätt att hjälpa till att undvika detta. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Avsluta är svårt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Träning kommer att göra din stress försvunnen.

Använda de tips du läser är det bästa sättet att sluta röka utan att gå igenom mycket stress. Om dina vänner eller familjemedlemmar fortfarande röker, vidarebefordra det du just lärde dig om att sluta. På så sätt kan alla befria sig från denna vana, om de önskar.Source link