Kick din nikotinberoende och sluta röka med dessa enkla tips


Din familj skulle vara väldigt nöjd om du skulle sluta röka. Din läkare har också uppmanat dig att sluta röka. Försäkringsbolag kommer att erbjuda rabatt för icke-rökare. Så varför rökning du fortfarande? Läs tipsen i den här artikeln för att hitta en metod som fungerar för dig och sluta röka för gott.

Siktmål

Tips! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

Sluta röka dagligen. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Du kommer att känna att du har uppnått mer genom att fira varje dag du inte röker. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Rökningstopp är en av de få gånger då det är bäst att förhalla; Fördröjning taktik är ofta en effektiv strategi. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Försök ändra din vana genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla dig fokuserad på ditt mål.

Nikotiners ersättningsterapi

Nikotinersättningsterapi kan vara ett effektivt vapen för att bryta rökningens vana. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Överväg nikotinersättningsterapi. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Det är viktigt att undvika att använda dessa om du fortfarande röker.

Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Kom ihåg orsakerna som orsakade dig att stanna för att vara motiverad.

Tips! Om du försöker sluta röka, låt dina vänner och familj veta. De kan hjälpa dig med ditt val.

En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Överväg att gå med i en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Skulle byte av varumärken hjälpa dig i ditt mål? Genom att använda ett märke du ogillar, blir rökning lite mindre tilltalande. Vissa tycker att detta är till hjälp. Du kan tycka att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i ditt försök att sluta.

Om du röker i ditt hem, ge det en noggrann rengöring när du slutar. Tvätta dina väggar, gardiner och gardiner och schampo mattan och klädseln. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Tips! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp vanan. Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Planera hur du lyckas hantera stress. När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Ha några bra alternativ redo så att du kan undvika uppmaningen att lysa upp. Det är klokt att ha mer än bara en idé om din första idé inte verkar vara tillräcklig.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. En av fem amerikanska dödsfall är relaterad till rökning på något sätt, enligt många statistik. Bli inte en av dessa olyckliga statistik.

Förhoppningsvis är du nu väl beväpnad med allvarliga råd som hjälper dig att sluta röka permanent. Att vara en icke-rökare kommer att lägga år till ditt liv. Ta de pengar du sparar och behandla din familj för att stödja dig. de förtjänar det!Source link