Kick din nikotinberoende och sluta röka med dessa enkla tips


Rökare vet att rökning är skadlig för hälsan. Har du någonsin hört en andra rökare glädja sig över hur friska de känner när de röker cigaretter? Icke-rökare kan försöka förstå de många svårigheterna att sluta, men tidigare rökare har rest den vägen framför dig. Fortsätt läsa för att se vad som fungerar för att sluta.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag och försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Siktmål

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på evigt. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Att ha en kortare tidshorisont gör det enklare fysiskt och mentalt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till med att kontrollera viktökning som är förknippad med att sluta. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam kost.

TIPS! Du bör behandla sluta att röka dag för -dag. Att sluta är en process.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

När du slutar röka, ge dig själv belöningar för varje milstolpe du passerar längs vägen. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Du kan bygga upp dina belöningar och göra varje månad och år utan att röka en ännu sötare framgång.

Sluta röka

Tips! Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett medel för att undvika cigaretter. Övning kan gå långt för att minska stressen som orsakas av nikotinuttag.

En av fördelarna med att sluta röka är att förbättra din familjs hälsa. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Om du slutar röka tar du bort begagnad rök från dina nära och kära liv. Att sluta röka kommer inte bara att förbättra din hälsa utan även din familj och vänner.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. Inte heller kommer nonsmokers att få hur svårt det kan vara att sluta röka efter en livstid att göra det. Det är möjligt att sluta röka, vilket framgår av de tips och råd du läste tidigare. Applicera de idéer som nämns här i ditt liv för att hjälpa dig att sluta röka.Source link