Kasta paketet borta! Sluta röka med dessa kvalitets tips!


Även människor med starka vilja kan ha svårt att sluta röka vanan. Verkligheten är att även människor som vill sparka vanan känner att de får en fördel av att röka. Om du äntligen vill sparka vanan för bra, har följande artikel mycket användbar rådgivning för dig.

Att lägga ner något på skrivbordet hjälper dig att se det tydligare. Det kan hjälpa till att motivera dig att hålla dig på kursen, och det kan vara lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner alla papper på alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta Att skriva saker ner kan förändra hela din tankegång. Genom att göra den här listan kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna av rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så snart du känner dig bekväm med åtagandet att sluta.

Försök att snacka på frukt för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Det kan hjälpa till att balansera ditt system och undvik onödig vikt vid denna avgörande tid.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

Hitta metoden att sluta som kommer vara enklast för dig. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. Det finns en stor chans att du kommer att misslyckas om du använder den här metoden. Kämpa med nikotinbehov med produkter som fläckar eller piller. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bli mindre svårt.

Om du slutar röka kall kalkon är inget alternativ, använd nikotintum eller hudfläckar.

Du ska inte försöka sluta röka. kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Secondhand Smoke

Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Stödgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara fördelaktigt att prata med ex-rökare som har upplevt samma saker som du går igenom, och förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du går igenom.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos någon runt dig som kommer i konstant kontakt med den. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Avsluta kommer att göra dig och alla omkring dig älska friskare.

De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka första och andra gången. Stanna bara omedelbart och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du upplever ett bakslag, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

Om du rökt, ge den en komplett skrubba, ge den en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och någon annan typ av ytbeläggningar. Detta hjälper ditt hem att känna sig ren och frisk, ditt fräscha luktshus kommer inte påminna dig om att röka.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp att sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. De kommer att placera dig i ett hypnotisk undermedvetet tillstånd som gör att de kan fylla ditt sinne med positivitet och motivation. När transen är trasig kan du konstatera att cigaretter håller lite överklagande, vilket gör dig ännu närmare ditt mål att sluta.

Sätt in listan på en märkbar plats där den kommer att kunna se den varje dag. Detta kan bara bidra till att hålla dig styrka under svaghetstider.

Den första veckan efter att du börja sluta är det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Efter de första två dagarna kommer dina begär att vara mest psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst du gör själv i stället för ett offer du gör. Fortsätt att tänka på alla positiva effekter som detta kommer att få på ditt liv, och att det finns mycket fler skäl att sluta än att fortsätta röka. Detta kommer att hålla dig en bra anledning att sluta och gör slutar tycka omedelbart viktigt.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Ta din resa dag för dag, med fokus på ögonblicket istället för framtiden. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. Det finns inget fel med att ställa upp långsiktiga mål, men bli bekväm med det dagliga engagemanget att röka upphörande.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Skapa en verbal lista över de viktigaste orsakerna till att du bestämde dig för att sluta röka. Varje gång du känner din lösa upplösning, upprepa skälen till att du slutar tills du inte längtar efter tobak. Detta är ett starkt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna de ånger som du kan stöta på och återfokusera på saker som är viktiga för dig.

Som du har läst behöver det inte vara omöjligt att sluta röka för Bra. Genom att tillämpa förslag från den här artikeln kan du göra din rökning vana en sak från det förflutna. Du kommer att bli förvånad över vad du ska uppnå, och hur stark du är.

De flesta vill veta om Array, men vet inte alltid hur man ska göra det själv. Den här artikeln kan hjälpa till att hoppa börja din inlärningsupplevelse. Få ut och implementera denna information.Source link