Inga fler cigaretter! Sluta röka denna minut med dessa beprövade tips


Även människor med stark viljestyrka har ibland svårt att sluta röka. Faktum är att även de som verkligen är intresserade av att sluta röka känner att de får något ur rökning. Om du vill känna dig emotionellt avskräckt från din rökvanor och sparka den till bra, så är det här artikeln för dig!

Se till att du kommer ihåg att ta processen ett steg åt gången. Att sluta röka är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, knep och tekniker som kommer att hjälpa dig med. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Det finns typiskt många olika sätt att uppnå ett visst mål, och människorna varierar i vilket av dessa sätt som är mest effektiva för dem. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Gör en lista för dig själv.

Övning hjälper dig att lindra stress. Om du inte har tränat regelbundet, börja långsamt genom att gå på varannan dag. Tala med en läkare innan du börjar träna.

Nikotiners ersättningsterapi

Du kanske vill tänka på att försöka använda nikotinersättningsterapi. Återkallande från cigaretter kan ge dig irritation, slöhet eller frustration. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför.

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Det är viktigt att du utnyttjar sitt stöd, men berätta för dem att inte döma dig. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

TIPS! Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kommer att kunna hjälpa dig att komma igenom de tuffa tiderna och vara en påminnelse om varför du slutar.

Om du till exempel röker under körning eller när du dricker, avslutar en måltid eller kör, försök att hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter att den första veckan har gått. När du gör det en månad kan du behandla dig själv till något dyrare eller elegantare. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Ett bra sätt att börja sluta kan vara att byta till ett annat märke av cigaretter. Överväg att byta till ett varumärke som du inte tycker om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta hjälper dig på vägen för att sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig att sluta rökning. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Tänk på allt som kommer att förbättra, från din hud, till ditt hår, till din andedräkt, till lukten av din bil. Det kan vara fördelaktigt att tänka på de positiva och negativa förändringar som följer av att sluta, för att inte skrämma bort människor.

TIPS! Planera belöningar för dig själv och följ med dem när du möter en viktig milstolpe. Gör en lista över viktiga mål och belöningen för att nå dem.

Hitta stöd via onlinebaserade forum och meddelandekort. Det finns några webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra dina tekniker för att sluta med andra.

Planera i förväg hur du hanterar stressiga händelser som kan uppstå. Många rökare används för att belysa en annan cigarett. Ha en reservplan om den första idén inte fungerar.

För att hålla dig motiverad, kom alltid ihåg din familj och de som skulle bli drabbade på ett stort sätt om din hälsa minskade väsentligt på grund av denna mycket farliga vana. Statistiken säger att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Gör ditt bästa inte tillåt dig att bli ett nummer!

Hitta något som ger dig motivation, även om du känner för att ge upp. Det kan innebära att du placerar motiverande anteckningar på kontorsmuren eller donerar ett armband för att indikera dina avsikter. Dessa visuella hjälpmedel kommer att hålla din motivationsnivå hög när begären blir dåliga.

TIPS! Kom ihåg att den första veckan utan cigaretter blir det svåraste. För de första två dagarna efter att ha slutat, lider din kropp av den mycket beroendeframkallande nikotin, vilket leder till fysisk avstängning.

En snabb puff under dessa intensiva begär kan inte verka som en fruktansvärd idé, bara en enda puff kan ångra alla dina hårt arbete helt. Kom ihåg att även en cigarett kan förvärra dina begär och få dig på den mentala missbruk.

Träning ger en hälsosam, som kan förbättra ditt humör och hjälpa dig att fokusera på något annat än dina begär. Övning bidrar också till att kompensera för att din ämnesomsättning saktar ner när du slutar, vilket minskar din potentiella viktökning.

När du kämpar och söker en anledning att sluta röka, granska din lista för lite inspiration för att hålla dig på rätt spår.

Börja träna regelbundet. När du slutat röka blir det lättare att anta ett träningsprogram. Uthållighet och lungkapacitet förbättras märkbart. Regelbunden träning kommer också att förhindra viktökning. Endorfinerna från ett träningspass hjälper dig att hålla kanten av medan du drar ur nikotin.

Många människor som försöker sluta röka bär hårt godis eller tandkött med dem. Några har valt att börja använda elektroniska för att hjälpa dem att sluta röka.

Byt ut dina rökavbrott med en frisk som motion. Eftersom din kropp skadar skadorna genom att röka, börjar du se bättre träning och energi när du tränar. När din kropp återhämtar sin styrka från din nya träningsplan, kommer du att vilja ha cigaretterna mindre och mindre.

Som du är medveten är att ge upp cigaretter är en väg som inte behöver vara svårt att resa. Du kan sluta röka med beslutsamhet och självförtroende, så börja din resa genom att tillämpa ovanstående tips på din dagliga rutin idag. Du kommer att bli förvånad över att lära dig allt du kan göra när bestämning sätter in.

Se till att du äter gott om frukt och grönsaker, såväl som nötter och frön när du håller på med att sluta röka. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper till att sluta röka av flera skäl. Att hålla din mun och händer upptagen kan hjälpa till att ersätta rökning. Att fokusera på hälsosamma mellanmål kan också hjälpa dig att undvika den viktökning som ofta kommer med att sluta. Vitaminerna och näringsämnena i dessa livsmedel kommer också att hjälpa till med dina abstinenssymptom.

Massor av människor vill förstå ämnet Array men vet inte vart man ska börja. Denna artikel har så mycket information, du är redo att gå vidare med självförtroende. Allt du behöver göra är att använda artikelns tips.Source link