Inga fler cigaretter! Sluta röka denna minut med dessa beprövade tips


Rökning kan få allvarliga konsekvenser för dig och din livskvalitet. Det kan också påverka din hälsa dramatiskt negativt. Du kan vända om alla rökningens negativa effekter relaterade till rökning genom att sluta.

Att skriva ner kan ändra din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången och kan sluta göra det lättare.

Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Professionella hypnotisörer har varit mycket framgångsrika när det gäller att behandla individer som vill ge upp vanan.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de hjälpa dig att behålla frestelsen och vara motiverad. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver fortsätta.

Se till att du får gott om vilopaus om du arbetar för att sluta röka. För många individer ökar cigarettbehov under sena nätter. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, är du mycket mer sannolikt att sluta röka för gott .

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all vikt som resulterar i att du slutar röka. Det här hjälper till att förhindra viktökning.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och slåss frestelser.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka . Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar sitt stöd, inte kritik eller dom. Låt dem veta det i början av processen, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika klart. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

För att förhindra att du tar in dina nikotinavtagningssymtom, leta efter hälsosammare metoder på hur man hanterar stress. Du kan upptäcka att några effektiva alternativ är att träna, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har lite tid, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De hjälper dig att du måste sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha folk runt som stöder systemet på plats.

TIPS! Starta en träningsrutin eller gå med i ett gym, inte bara för hälsofördelarna, utan för att hålla dig upptagen och borta från cigaretter . Förflyttning av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning.

Sätt den listan på en visuell plats så att du kommer att kunna se den dagligen. Detta kommer att bidra till att hålla dig motiverad under svaghetstimmar.

Även de bästa ansträngningarna och framtiden. Du kan ha en lättare tid att övervinna de rätta hanteringsmekanismerna i framtiden.

Bli av med alla askkoppar och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta alla dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna lukten av rök. Om du gör det kan du se till att du röker från att utlösa ditt begär efter en cigarett.

Tips! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta själv att du kommer att vänta ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det kan finnas en känslomässig orsak i samband med din rökning. När den här frågan behandlas, försvinner rökandan också.

Ta dina nära och kära in när du fattar beslutet att sparka rökningens vana. Låt alla veta att du har bestämt dig för att sluta. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

Deep Preatment

TIP! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Prova djupt andning om du försöker avvärja ett begär för cigaretter. Detta ger dig chansen att fokusera och komma ihåg varför du verkligen vill sluta. Det kan också hjälpa till med att få mer syre i dina lungor, och detta kommer att uppdatera dig. Djupa andningstekniker kan göras var som helst och enkelt läras.

Många tycker att det är bra att tugga tuggummi eller hård godis när ett begär tränger. Några människor har valt att börja använda elektroniska sådana för att hjälpa dem att sluta röka.

Försök med en annan vice än att röka som du kan använda för att irritera människor som buggar dig om att röka. Att söka någon annan kommer inte alltid vara den bästa vägen. [19659009] TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad.

Planera belöningar när du börjar sluta röka. Du kommer att spara mycket mindre pengar när du inte längre behöver köpa cigaretter. Denna påtagliga fördel av att inte röka kan motivera dig att fortsätta att leva friskt.

Att sluta röka är lika svår känslomässig utmaning. Cravings är verkliga och det kan vara lätt att motstå.

Sluta inte bara för att andra människor vill att du ska. Även om du bryr dig mycket om din familj och dina vänner, måste du göra det verkliga engagemanget att sluta själv. Att sluta röka ska behandlas som en stor belöning för dig själv, och du kan också visa att du kan lita på ditt ord.

TIPS! Försök inte sluta ensam. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig.

Du måste veta vad triggarna är som gör att du vill röka, om du vill sluta. Till exempel saker som arbete, alkohol eller vissa vänner. Undvik att röka triggar så mycket du kan. Några utlösare kan bara inte undvikas, men de bör planeras.

Att sluta röka är inte lätt, men det är definitivt värt de stora fördelarna med din hälsa, ditt sociala liv och till och med ditt utseende. Efter att ha läst dessa tips bör du vara mer säker på att sparka din rökning vana. Välj ett tips och försök det nu.

I början kommer du förmodligen att känna dig överväldigad med information tillgänglig om Array. Det finns mycket att ta med, men det kommer att vara en stor fördel om du spenderar tid att lära dig. Om du använder informationen du lär dig här blir du bättre.Source link