Inga fler cigaretter! Bra tips om hur man slutar röka.


Forskning har visat att nikotin är extremt beroendeframkallande. Detta gör att du lär dig att leva utan en cigarett om du redan har börjat röka.

Gör dina försök så enkelt på dig själv som du kan. Försök aldrig att sluta kallt kalkon sätt. Det finns en stor chans att göra den här metoden. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Detta ökar sannolikheten för att du slutar.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när man slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Hypnos är ett effektivt stopp för rökning för många människor. Många har hittat framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kanske du inte är lika intresserad av cigaretter som du var tidigare, vilket gör ditt mål mer uppnåeligt.

Om du vill sluta röka för alltid, ta saker en dag i taget. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Se till att du får mycket vila om du försöker sluta röka. För de flesta människor leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt inriktad, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

TIPS! Ta varje dag en i taget. Detta är en process som kan ta månader innan resultaten är uppenbara.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka av dig själv. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta förhindrar någon viktökning.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, och att du kanske inte är helt själv. Att sluta är svårt, och att få stöd från dina vänner och familj är kritiskt.

TIPS! Låt din familj och vänner veta om du planerar att sluta röka. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val.

Om du slutar röka kall kalkon är inget alternativ, använd nikotinplåster eller tuggummi.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du ville sluta börja med.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De finns där för dig och de hjälper dig genom tuffa tider. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem är det bästa sättet att sluta. Det här hjälper dig att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

TIPS! Kom ihåg att sluta röka är en dag för dag. Fokusera på att komma igenom bara en dag utan att röka.

De flesta människor slutar inte röka första gången de försöker. Stanna bara omedelbart och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du startar igen, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Fortsätt sluta och gå längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa.

Det är svårt att sluta röka eftersom nikotin i cigaretter är väldigt beroendeframkallande. Att stoppa kan vara svårt för människor, både emotionellt och fysiskt. Du kan göra processen mycket enklare genom att följa alla de råd som vi har lagt fram här. Med dessa användbara tips och ditt långsiktiga engagemang och engagemang kan du äntligen sluta röka, för gott.

Ett antal personer skulle vilja lära sig mer om Array, men inte alla vet var de ska titta på. Lyckligtvis har följande artikel några bra information som hjälper dig att komma igång. Du behöver dock tillämpa det du har lärt dig för att inse någon fördel med denna artikel.Source link