Hur slutar röka: hemligheter för framgång


Det finns många påtryckningar i dagens värld som kan påverka din förmåga att sluta röka. Men du behöver inte känna dig fångad längre, använd den här artikeln och tipsen inuti för att hjälpa dig att stanna för gott.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten placerar dig i ett tillstånd där du är särskilt mottaglig för förslag och lägger in positiva idéer i ditt undermedvetna. När du lämnar hypnotisören kommer din önskan att sluta röka att stanna hos dig.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Varje år använder tusentals människor av licensierade hypnotiska terapeuter för hjälp med sin rökavgift.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du slutar.

Försök inte själv det här. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp. Ibland kan man prata med någon som upplever samma situationer som du är, kommer att hjälpa dig att fortsätta.

När du försöker sluta röka, belöna dig själv för varje milstolpe du passerar. På en veckas jubileum kan du till exempel besöka en film. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Låt din familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök. På så sätt kommer ditt fräscha lukthus inte påminna dig om att röka.

Hitta support via onlinebutik och meddelandekort. Massor av webbplatser finns där ute som ägnas åt att hjälpa människor att sluta röka. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Om du har ett stödsystem som består av andra som slutar, kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

Tips! När du har en rökning, försök försökstaktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Skapa idéer för hur du hanterar stunder som är stressiga. De flesta som röker kommer att tända när de är stressade. Att ha en plan i åtanke för hur man hanterar de stressiga stunderna gör det mindre troligt att du kommer att vända sig till cigaretter när stress slår. Kom upp med flera alternativ för stressavlastning så att du kan prova olika saker om det första på listan inte eliminerar lusten att röka.

För att hjälpa dig att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälp och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Undvik att bli en statistik!

Nu när du har dessa tips till ditt förfogande kommer du att upptäcka att det är möjligt att sparka denna vana en gång för alla. Dela dina kunskaper och erfarenheter med andra rökare så att de kan dra nytta av att sluta med.

TIPS! Har dina nära och kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Be dem att ge dig uppmuntran och inte kritik.Source link