Hur slutar röka för bra den här gången


Om du vill sluta röka, är du långt ifrån ensam. Många vill sparka denna vana. Rökning är inte bra för människor, och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre perioder. Så kolla in de tips och goda råd som denna artikel har att erbjuda. Ta sedan ett program för att sparka den rökavanen för alltid!

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Du kanske finner att avleda din uppmärksamhet åt något annat som kommer att fördröja och slutligen övervinna den önskan att röka. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas, gör något annorlunda.

Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Avsluta är en process. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Spendera inte din tid att oroa dig för imorgon fokusera på att undvika cigaretter en dag i taget.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra dig. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Notera alla de metoder du planerar att använda för att sluta röka. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta. Olika människor kan åstadkomma samma sak på olika sätt. Det är mycket viktigt att du specifikt räknar ut vilka sätt som fungerar bäst för dig. Att skapa din egen personliga lista hjälper dig att göra detta.

Du kan börja träna så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare inställning. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

Nikotinutbyteterapi

TIPS! Tala med en läkare om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, uttagssymptom och till och med irritabilitet.

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Sådan behandling kan effektivt dubbla dina chanser att sluta. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

När du är redo att sluta röka, gör allt du kan för att göra ditt engagemang starkt och säkert. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. Ditt åtagande att sluta måste motiveras av alla de skäl du har för att sluta börja med.

När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. Kanske efter en månad kan du gå till en trevlig restaurang du har velat gå till. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

TIPS! För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, hämtar en ny hobby eller får en ordinarie massageavdelning.

Om du är seriös om att sluta röka vana behöver du bli bra på det. Fråga någon tidigare rökare du vet han eller hon lyckades inte lyckas efter bara ett försök. Istället för att förvänta sig perfektion från dig själv, sluta bara så länge som möjligt. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Fortsätt bara sluta och försök att stanna längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa. Att tillämpa denna teknik kan ge dig viljan att sluta röka helt.

Hitta en metod för att påminna dig själv om din motivation hela tiden. Detta kan innebära att du håller ett inspirerande citat eller bild på jobbet eller i din plånbok för att komma ihåg varför du slutar. Men du bestämmer dig för att göra detta, det kommer att hjälpa till att hålla en visuell påminnelse om ditt engagemang att sluta, motivera dig i gripen av frestelsen.

Sluta röka

Tips! Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Föreställ dig ditt liv efter att du röker, där du är friskare, lyckligare och kan hålla fast vid din månadsbudget med lite vänster.

Förhoppningsvis har den här artikeln gett dig några bra idéer om hur man slutar röka och hålla cigaretter borta bild för gott. Håll dig motiverad och fokusera på ditt slutmål, kom ihåg vem du gör det här för och varför det är viktigt för alla du älskar. Med dessa tips och ett bra stödsystem kan du sluta röka för gott.Source link