Hur man slutar röka för bra den här gången


Den som försöker sluta röka har ofta det bästa av avsikter, men att följa igenom till framgång undviker många. Använd råd från denna artikel för att lära dig hur du kan sluta röka snabbt. Gör ett åtagande att sluta för gott!

Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När du är fast besluten att sluta på kort sikt kommer det att bli lättare att tänka på lång sikt.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Han kan ordinera dig ett läkemedel för att underlätta din ångest, abstinenssymptom och till och med irritabilitet. Förutom att informera dig om olika behandlingar med rökning, kan han eller hon också informera dig om supportgrupper och andra resurser i samhället som kan vara användbara.

Healthy Snacks

Se till att du äter bra. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma snacks.

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar.

När du funderar på att sluta röka, gör ett avtal för att se din läkare. Din läkare kanske har vad du behöver sluta. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

Sluta röka

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Få stöd från din familj och dina vänner och berätta för dem att du försöker sluta röka och att du skulle vilja om det hjälper dem att uppnå det målet. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

TIPS! För att avvärja den viktökning som normalt är förknippad med att sluta röka, sätt din diet bort från godis och mot frukt och grönsaker. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Det bästa stället att börja när man slutar röka, är att bara sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Kallkalkonmetoden kommer att tyckas mycket svår. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen för att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död, men också av negativa hälsoeffekter från att vara kring din rök. Statistik säger att en av fem människor dör av cigaretter i USA Håll dig själv från att bli en statistik och sluta nu.

Den första veckan är alltid det svåraste när du slutar röka. De första 48 timmarna av att sluta är när din kropp skjuter all den otäcka nikotin du har konsumerat. Från den tiden kommer du oftast att lida av psykologiska begär. Den psykologiska missbruk är inte lätt att övervinna, men att du vet att du har passerat det värsta av det är en bra motivator för att motstå uppmaningen att hämta en rök.

TIPS! Gör en undersökning av vad som utlöser din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Ändra ditt beteende, så du är inte frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Efter att ha läst ovanstående artikel borde du känna dig optimistisk om hur du kan sluta röka för att leva hälsosammare under många år framöver. Gå nu och använd dessa tips om att sluta röka idag!