Hur man slänger dessa cigaretter borta för gott


De flesta vet hur ohälsosam rökning är och fortsätter att röka ändå. Även om sluta röka är ingen bit tårta, försöker vissa människor inte ens på allvar. För att lära dig mer om rökningstoppningsalternativ, fortsätt läsa!

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla människor har olika sätt att få sina uppgifter uppnådda. Det är viktigt att du hittar en formel som är hanterbar och bekväm. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först kontakta din läkare.

Nikotinutbyteterapi

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Uttagssymptom innefattar depression, slöhet och irritabilitet. Cravings för en cigarett kan vara mycket kraftfull. Nikotinersättningsprodukter som tuggummi kan vara mycket effektiva för att hantera begär. Studier har visat att personer som använder nikotinutbytesbehandling dubblar sin chans att lyckas. Använd inte dessa produkter om du för närvarande rökning.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Bara jobba med att undvika tobak idag, kommer alltid att ta hand om sig själv.

För att sluta röka framgångsrikt måste du förbli engagerade att sluta. Ditt engagemang bör komma innan du bestämmer dig för att avsluta. Om du inte antar en positiv, optimistisk utsikt och en vilja att fortsätta, kommer du att ha en svår tid att döda din vana. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Dessutom kan din läkare känna att det i din situation är bäst att ordinera en medicin som kan hjälpa dig att sluta.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar på din sluta röka resa. Till exempel, efter en vecka utan rökning, behandla dig själv med en film. När du gör det en månad, ge dig en trevlig middag på en restaurang som du vanligtvis inte går till. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

TIPS! Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Som du har läst i den här guiden, kan du sluta röka om du verkligen följer dessa tips. Du måste hålla upp din engagemangsnivå och fortsätta med de hälsosamma förändringarna du gör. Om du följer detta steg och använder de råd som delades i den här artikeln borde du snart leva ett rökfritt liv.

Posten hur man slänger de cigaretterna borta för gott visade sig först på Purenicotine.buyecigeliquid.Source link