Hur man slänger de cigaretterna borta för gott


Rökning är ohälsosamt och kommer att få negativa hälsokonsekvenser för både dig och dem som finns omkring dig. Du kan utveckla emfysem, hjärtattacker, emfysem och många andra tillstånd. De som andas i din handdräkt ger lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det här är en bra anledning till varför att bryta vanan är väsentlig. Följande artikel listar flera idéer som kan hjälpa dig att få råd om att du slutar effektivt.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon är definitivt inte framgångsrik. Denna metod att sluta har en 5 procents succeshastighet. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra det lättare att sluta.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Bara genom att skapa listan förstärker du ditt humör. Det kommer att hjälpa dig att vara motiverad och fokuserad på framgång, och kanske sluta lite lättare.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Dessa typer av människor kan vara en bra ryggrad som kan hjälpa dig att sluta och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Supportgrupper kan hittas på rekreationscenter, rekreationscenter, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Om du inte tror att du kan sluta allt på en gång, överväg nikotiners ersättningsterapi.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att driva dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett utmärkt stödsystem på plats. Detta ökar din chans att äntligen vara rökfri för livet.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. Det kan vara den extra motivationen du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

TIPS! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter och förbättra din övergripande hälsa. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första morgoncigarett. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära på din rökning.

Om du har rökt inuti ditt hus, ge det en komplett skrubba, när du bestämmer dig för att sluta. Shampoo din klädsel och mattor, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och fräsch, och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Håll dig fri från situationer där du normalt associerar med rökning.

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig själv till orsaken. Massor av människor misslyckas när de försöker sluta på grund av att de inte hade den rätta tankegången, eller de gav helt enkelt för fort. Om du börjar förlora din motivation, kom ihåg skälen till att sluta i första hand.

TIPS! När du funderar på att sluta röka, gör en tid för att se din läkare. Din läkare kan ha slutat resurser du kanske inte har i din besittning.

Nu är det lika bra att sluta röka. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en eventuellt dödlig sjukdom. Detta kommer att rädda din familj från hälsoriskerna av begagnad rök, särskilt de som är närmast dig.

Utövande frisätter endorfiner, naturliga höga som är mycket effektiva för att bekämpa nikotinbehov. Övning kommer också att bidra till att öka din ämnesomsättning för att kompensera för det slag som krävs när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i våg som människor som slutar erfarenhet ibland.

Om du har problem med att motstå uppmaningen att röka, behöver du ringa någon för deras stöd. Inte bara är det dags att prata en stor distraktion tills frestelsen att röka passerar, det är alltid trevligt att veta att du inte är ensam i att hantera denna fråga.

I din process att sluta röka, ge dig själv belöningar på vägen för att njuta av milstolparna mot ditt mål. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. På en månadspunkt kan du äta ute på en restaurang som du har varit intresserad av att kolla. Efter det fortsätter du att belöna dig en gång i taget tills rökning inte längre är i ditt sinne alls.

TIPS! Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Gå med en cigarett som inte smakar mycket bra.