Hur kasta de cigaretterna borta för gott


Ingen tvekan är du medveten om hur beroendeframkallande nikotin kan vara. Att bo utan cigaretter är svårt på grund av detta. Lär dig så mycket du kan om de bästa teknikerna för att sluta röka så att du kommer att öka dina chanser att lyckas.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

Tips! Om du vill sluta röka för alltid, sluta tänka på för alltid. Överväldra dig inte själv genom att försöka fokusera på att sluta för alltid; sluta bara för idag.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Det här kan vara den lilla nudgen du behöver för att hålla dig på rak och smal.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att anpassa och anpassa listan gör det mer effektivt. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är användbart för dig att förstå exakt vad som fungerar bäst för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan också rikta dig mot andra alternativa terapier, såväl som mot stödgrupper och andra informationskällor.

TIPS! Många tycker att att ta ett nytt träningsprogram, träningsklass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning kommer också att hjälpa dig att lindra stress.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta röka är inte lätt, och stöd från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Klipp inte under stress eller tryck: hitta ett annat sätt att hantera din stress. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har stillestånd, distrahera dig själv med vänner, böcker och spel, så du tänker inte på att röka.

Överväg att klippa tillbaka på din rökning. Om du vill sluta röka helt, kan det leda till att du pekar i rätt riktning. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Tips! Tala med en läkare om du försöker sluta röka men kommer över svårigheter. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Sluta röka om du verkligen vill sluta. Det är faktiskt det enda möjliga sättet att starta dig själv på vägen till en rökfri livsstil. Stanna bara och börja inte göra det igen. Det här är den bästa metoden som, om du kan följa det, misslyckas det aldrig. Det har visat sig vara mycket effektivt, på lång sikt.

Sluta röka så snart som möjligt. Ett framtida datum kommer att vara alltför frestande att skjuta upp och släcka, så det är bäst att bestämma att det idag är dagen du kommer att sluta. Genom att sluta nu minskar du risken att bli offer för en potentiellt dödlig sjukdom. Detta hindrar dig också från att skada andra med begagnad rök, särskilt de som är närmast dig.

Nikotin är beroendeframkallande; det är ett vetenskapligt bevisat faktum. Att stoppa kan vara så svårt för människor, både fysiskt och emotionellt. Lätta smärtan av processen med de tips som ges i den här artikeln. Beväpnad med denna information och ditt eget engagemang för att lyckas, kan du verkligen sluta röka för gott.Source link