Hur du kan ge upp att röka för gott


Goda avsikter att sluta röka går aldrig någonstans, såvida de inte kombineras med handling. Denna artikel kommer att hjälpa dig i dina ansträngningar för att behålla ditt engagemang för att bryta denna dåliga vana. Kombinera dessa tips med din sunt förnuft för att sluta röka för gott.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

TIPS! Gör själv en lista över orsakerna till och anledningarna till att inte sluta röka. Att lägga ner något på skrivbordet kan ändra hela ditt perspektiv.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att hjälpa mycket eftersom du skapar en källa till riktning. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

10 minuter

Om du är överväldigad av trang att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kropp under den tiden, kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått. Om det inte har det, fortsätt bara att repetera denna process om och om så ofta som du behöver.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. Din läkare kan förmodligen också erbjuda information om hotlines, supportgrupper och andra resurser som ökar sannolikheten för att du kommer att kunna sluta.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotin ersättningsterapi. Dessa produkter levererar små doser nikotin till din kropp för att avhjälpa missbruk utan smärta och påfrestning.

Försök inte göra det själv. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Tala om ditt problem och tala om några av de saker du vill ändra.

TIPS! Diskutera din önskan att sluta röka med din läkare. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen.

Motivation och positiv utsikter är nyckeln till att sluta. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre när du har slutat röka. Du luktar bättre, kommer att spara tusentals dollar och behöver inte huddla ute i regnet och snöa för en rök längre! Om biverkningarna av rökning inte räcker för att motivera dig, tänk på de många olika fördelarna.

Du borde känna dig bättre om dig själv, eftersom du har tagit steg för att göra en livslång förändring för en friskare dig. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.Source link