Hemligheter att sluta röka och sparka din vana


Rökning kan få allvarliga konsekvenser för din livskvalitet. Det påverkar hur du ser ut, fläckar dina tänder och gör dina kläder luktar. Den värsta delen är att det skadar dig fysiskt. Om du sänker rökning, vänder du om de negativa konsekvenserna. Om du behöver hjälp med att sluta, kommer följande tips att komma igång.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, bör du göra så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

Support Group

När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, försök åtminstone att stanna i tid innan du tänder upp dig. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska din totala räkning för dagen efter en.

Tips! Ta bara varje dag som det kommer. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tid.

Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott. När du besöker en hypnotisörs klinik kommer du att sättas i ett trance tillstånd och positiva affirmationer om att sluta kommer att vara inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket innebär att du är ett steg närmare att sluta.

Sluta röka ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg i taget och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Om du vill sluta röka, berätta för dina nära och kära om dina planer. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

TIPS! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan ge en optimistisk inställning och motivation för din resa.

Att sluta röka är svårt, men det är värt det, eftersom det kan dramatiskt öka kvaliteten på din hälsa, ditt sociala liv och ditt fysiska utseende. Efter att ha läst ovanstående artikel är du förhoppningsvis mer självsäker i ditt beslut att sluta röka en gång för alla. Välj en av dessa tips och prova.Source link