Hemligheter att sluta röka och sparka din vana


En del att sluta röka är en fråga om att kasta bort sin tobak och använda viljestyrka för att bekämpa vanan. Medan dessa saker är en start i rätt riktning finns det sätt att göra det enklare. Det finns ett antal tekniker och hjälpmedel du kan använda som hjälper dig att sluta röka.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer.

Att skriva något ner kan förändra hela din tankegång. Detta kan hjälpa dig att koncentrera din avslutande ansträngning tydligare, och kan till och med göra slut på att du kan fortsätta fokusera.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg vid den tiden. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. De kan hjälpa till att stödja dig efter eget val. Det kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökningstopp.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyten. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel, irritabel eller frustrerad. Cravings kan vara mycket kraftfullt. Du kan upptäcka att nikotinersättningsterapi hjälper till att lindra dessa känslor. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många misslyckas med att sluta för att de har fel inställning. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

TIPS! Avsluta långsamt genom att minska antalet du röker över tiden. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, försök hitta alternativ till cigaretten för att ersätta dem. Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som en ersättare.

Överväg att använda ett nytt varumärke när du tänker att sluta röka. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller modifiera hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta är ett effektivt sätt att försäkra dig om att sluta röka.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Avsluta omedelbart kommer att ge bästa möjliga chans till optimal hälsa i framtiden. Stanna bara och börja inte göra det igen. Denna metod kan verka hård. Det har dock visat sig fungera bäst, över tiden.

TIPS! Komma med nya planer för att hantera stress. Många rökare är vana vid att ha en cigarett när de möter ett stressigt ögonblick.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du slutar. Din andning kommer att bli mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Även om den negativa inverkan av rökning aldrig bör ignoreras, kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

De flesta tidigare rökare kommer att berätta att det var nödvändigt att sparka första och andra gånger. Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du röker igen, sätt snabbt ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, lära av dina misslyckanden när du går.

NEJ behöver vara en del av din mantra. Du kan övertyga dig om att en cigarett inte kommer att skada dig, men det kan ångra dig mycket engagemang och hårt arbete. Kom ihåg vad du redan har genomgått och säg bara nej.

Om du håller på med att sluta röka, måste du vara medveten om att de första sju dagarna efter att du avslutat kommer att vara det tuffaste. Under de första 48 timmarna efter att du slutat börjar din kropp att gå in i detox eftersom all nikotin lämnar ditt system.