Har du svårt att lämna rökning bakom? Prova dessa tips!


Många vetenskapliga studier har visat sig beroende av cigaretter. Det är faktiskt en av de svåraste ämnena att sluta med framgång. Ta reda på så mycket som möjligt om att sluta så att du har rätt verktyg på din sida.

Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Avsluta är en process. Oroa dig inte för vad som kommer nästa år eller nästa månad. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Nikotinutbyte

TIPS! Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare stöd efter att ha slutat röka. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. De konstanta begären kan överväldiga dig. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tandkött om du fortfarande röker.

När du förbinder dig att sluta röka, planera lämpliga belöningar för varje milstolpe du uppnår. Till exempel, när du uppnår din första rökfria vecka, ta dig ut på en film. När du har varit rökfri i en månad, gå till en trevlig restaurang, en som är speciell för dig. Så småningom, när rökning är borttagen från ditt sinne, få en stor behandling.

Klipp ner på rökning. Det här är en bra utgångspunkt för din strävan att sluta röka. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Du kan röka bara en halv cigarett snarare än en hel en för att skära ner på din rökning.

Tips! När du slutar röka, ta varje dag som det kommer. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

Titta på stopp som ett ändamålsenligt val. I stället för att ange en tidsfrist som du kan fortsätta trycka, sluta idag. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Det kan verka ganska svårt. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

Håll dig fri från platser eller saker som du normalt associerar med rökning. Ändra din rutin kommer att bidra till att bota dina begär om du associerar rökning med saker som en cigarett vid busshållplatsen eller med dina vänner i en bar.

Sluta röka

Tips! Försök träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och för att förbättra din hälsa . Övning är ett bra sätt att lindra stress och få en hälsosammare attityd.

Hämta ett träningspass. Att träna efter att du slutat röka blir lättare, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Dessutom kan träning regelbundet hjälpa dig att undvika viktökning i samband med att du slutar röka. Även om endorfiner som produceras från träning inte ersätter nikotinbehov, kan det minska trängseln.

Visningen slutar som en tjänst till dig själv, snarare än ett offer. När man tittar på någon uppgift positivt, inklusive att sluta röka, är det lättare att hålla sig fokuserad och motiverad. Tänk på positiva saker som hur mycket mer hälsosam du kommer att känna. Fokusera på dessa positiva snarare än negativ, som saknar smaken av cigaretter i munnen. Om du gör det kommer du att stärka din önskan att sluta och hjälpa dig att nå dina mål denna gång.

Narkotikamissbrukets narkotiska natur gör det mycket svårt att sluta röka. Avsluta presenterar mycket verkliga fysiska och emotionella utmaningar. Ge dig själv en nödvändig ökning av förtroendet genom att använda teknikerna här. Genom att använda denna information och lägga in ett hårt arbete, kommer du att kunna sluta röka.Source link