Ge upp rökning för bra med dessa tips


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Ingen enkel teknik kommer att vara effektiv för varje rökare. Mest troligt att du slutfört framgångsrikt måste du experimentera med ett antal strategier och hitta de som fungerar bäst för dig. Du kan bli förvånad över hur effektiva några av följande taktik och tips är.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla för och nackdelar som slutar kommer att föra dig. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att sluta är inte en binär sak; det utvecklas under en lång tidsperiod.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Kortsiktiga mål kan göra processen att sluta både mentalt och fysiskt lättare. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Det är också en bra idé att använda en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Att tänka på ett positivt sätt och motiveras är viktiga delar när man slutar röka. Försök att föreställa dig hur uppfyllt ditt liv kommer att bli när du äntligen slutar. Vet att andan blir friskare, dina tänder kommer att bli renare och ditt hem kommer att lukta bättre. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka begäret efter en cigarett.

Även om det kan vara sant att eliminera rökning från ditt liv kan vara en lång, svår process, men det finns många potentiella botemedel och ingen kommer att fungera för alla. Trots svårigheten är det inte omöjligt att sluta. Om du känner till några effektiva tekniker, och har rätt motivation, kommer du att kunna sluta röka. Du kan bli glatt överraskad om du provar dem.Source link