Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Avsluta är möjligt om du har en positiv attityd och de rätta trick som kan hjälpa dig, som de som skrivs i den här artikeln. Följ dessa tips, och du kommer snabbt inse att sluta inte är så svårt som du trodde.

Se till att du slutar en dag vid tiden. Att röka är en lång process. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Du kan uppleva stora stressnivåer genom att träna. Om du är ute av form eller i dålig hälsa, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute varje gång dag eller två. Tala med en läkare innan du börjar träna rutin.

TIPS! Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

10 minuter

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om de 10 minuter inte räckte, fortsätter du med denna taktik tills den äntligen fungerar.

Be dina vänner och kära att vara stödjande för ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de närmaste du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du är mer än troligt att vara moody när du slutar, kommer du förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankeprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, så du bör utnyttja stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet.

Du borde inte försöka sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en stödgrupp för personer som försöker sluta röka.

Ett av sätten som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett varumärke av cigaretter. Välj menthol eller ett varumärke som har en obehaglig smak. Rök inte en större mängd om du andas in dem. Det här hjälper dig att börja på vägen för att sluta röka.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och kommer att vara där för vad du än håller dina planer på att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Det här hjälper dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Tips! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Det här kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen.

De flesta kommer inte att lyckas sluta på första och andra gången. Stanna bara omedelbart och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du misslyckas och har en cigarett, försök bara att ställa in ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång och fortsätt att lära dig längs din resa.

Hitta support genom att gå med i forum och samhällen. Det finns hundratals användbara webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra olika avslutningsmetoder med andra.

Den första veckan efter att du slutat röka är det svåraste. De första två dagarna utan rökning är när kroppen försöker bli av med all nikotin du har konsumerat. Därefter kommer du mest att hantera den psykologiska missbruk. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svår att arbeta igenom blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

TIPS! Berätta för dina släktingar att du slutar, så att de kan ge stöd. Gör det klart att du behöver stöd, men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande.

När du försöker bryta rökningens vana, koncentrera dig på att äta frukt, frön, frön och nötter. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam mat hjälper människor att sluta röka på många sätt. För en sak, om du har munnen och händerna att ständigt göra någonting kan du ersätta beteendemöjligheterna för rökning. Att äta denna typ av diet kan också hjälpa till att sakta ner din vikt så att du slutar röka. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kommer också att hjälpa till med dina abstinenssymptom.

Djup andning

Prova djupa andningstekniker om du vill röka. Detta ger dig lite tid att tänka på anledningen till att du slutade. Det kommer att leda till syre i kroppen, vilket kan få dig att känna dig uppdaterad. Djup andning kan snabbt och när som helst.

TIPS! Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa finns i disken på något apotek och ger din kropp en liten mängd nikotin, vilket kan minska abstinenssymptomen och få dig genom de värsta tiderna.

Använd mening när det gäller att äta. Försök inte gå ner i vikt mitt i sluta röka. Du borde istället följa ett balanserat sätt. Undersökningar visar att tobaksprodukter i munnen gör att grönsaker, grönsaker och mager mjölkprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av matvaror kan hjälpa dig att sluta röka.

När du äntligen bestämmer dig för att sluta röka är det nyckeln till att inte ge upp. De flesta som slutar röka för gott försökte många gånger tills de slutligen lyckades. Om du upplever ett återfall, bestäm varför det hände, och fortsätt sedan.

Planera belöningar över tiden när du börjar sluta röka resan. Du kommer att spara mycket pengar när du slutar köpa cigaretter.

Tips! När du försöker sluta röka, måste du hålla dig borta från de saker som utlöser dig och får dig att röka. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körspelllista.

Det är ofta en känslomässig utmaning att sluta röka. Cravings är verkliga och de är inte alltid lätta att ge dem.

För att stärka vikten av att sluta röka, gör lite forskning på de allvarligare biverkningarna av denna otäcka vana. Titta på bilder av avancerade lungcancer och emfysemfall och prata med personer som har förlorat en älskad på grund av en rökrelaterad sjukdom.

Du måste veta varför du röker i första hand om du vill sluta. För många människor kan dina triggare vara arbete, stress eller det kan till och med orsakas av andra människor. Undvik att röka triggar när det är möjligt. Om det finns några triggare som du bara inte kan undvika bör du skapa en beredskapsplan för att minska hotet.

TIPS! Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många rökare har svårt att sluta, för att de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräcklig motivation.

Sluta röka

Få personer förnekar att det är i sitt bästa intresse att sluta röka cigaretter, men det är ändå väldigt svårt att göra det. De som är väldigt seriösa att sluta har vanligtvis en detaljerad plan och en del motivation för att göra det lättare att hålla sig på rätt spår. De råd som fanns i denna artikel hjälper dig att utforma en lyckad plan i din kamp för att sluta röka.

Det kan vara lätt att bli överväldigad med allt som finns att veta om Array. Hur kan man lära sig allt? Att tillämpa allt som du lär dig om kommer att gynna ditt liv på många sätt.Source link