Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Misslöshet och apati är de två främsta anledningarna till att människor inte stör att sluta röka, även när de vill. Men det är väldigt möjligt att ge upp cigaretter om du kan utveckla en bra attityd, lite stark viljestyrka och hitta några tips och tricks som de som tillhandahålls här för att hjälpa dig på väg. Om du använder dessa tips kan du se att sluta kan vara enklare än du trodde.

För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt med en metod som du eventuellt kan. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering.

TIPS! Om du känner att du måste röka en cigarett, försök sedan avstänga din första så länge som möjligt. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

När du känner lusten att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Berätta för dig själv att du måste ta en promenad innan du kan röka, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om det inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Älskade

TIPS! Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinavtagning, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet.

Om du vill sparka din rökvanor, få hjälp av dina vänner och kära. Berätta för dem att deras stöd kommer att vara avgörande för att hjälpa dig att hålla sig till ditt program. Be dem att inte vara dömande. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Det är inte lätt att sluta röka, och du bör vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Som en del av ditt försök att sluta röka, vill du diskutera det med din läkare. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Han kan också ordinera dig medicin för att hjälpa till att behandla ångest och stress, ta itu med begär eller andra hälsoproblem som uppträder när du avslutar.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby. När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Tips! När du jobbar med att sluta röka, kom ihåg att ge dig en belöna varje gång du träffar en viktig milstolpe. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri.

Klipp ner på rökning. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Om det är svårt att minska antalet gånger du röker per dag, så försök minska på den mängd cigarett du röker per gång. Prova att röka bara en halv cigarett istället för en full cigarett.

Ge ditt hem en ny start med att städa bort rökig lukt. Shampoo din klädsel och mattor, tvättar dina gardiner och draperier och tvättar dina väggar. Inte bara kommer ditt hus att se och lugna rent och uppfriskande, men du kommer inte att bli frestad av den långvariga lukten av cigaretter när du kommer hem.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men don ' Jag vet inte hur jag gör det. De människor som lyckas i sitt slut är de som går in i kampen väl förberedd och extremt motiverad. Genomför tipsen i den här artikeln för att ställa in din egen strategi för att sluta röka.Source link