Gå inte ensam! Läs dessa sluta röka tips!


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de bestämmer sig fortfarande för att göra det. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än att faktiskt göra det. Om du vill vinka till cigaretter för alltid, så är det här gå till artikeln.

Var lätt när du slutade röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Om du försöker sluta med kall kalkon kanske du hamnar i återfall. Din chans att lyckas är störst med nikotinutbytesbehandling eller medicinering. Dessa kommer att hjälpa dig genom de första tillbakadragningsstadierna, vilket borde göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

När du känner dig för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Ange uppgifter som du åtar dig att utföra före den cigaretten, inklusive små saker som att gå på en promenad eller göra en juicejuice. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka lika mycket eftersom din tid kommer att spenderas och göra något annorlunda.

Se till att du går ett steg åt gången. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Tänk på nutiden utan att fråga dig om framtiden. Bara gå igenom det en dag i taget, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Hjälp av dessa människor kan hålla dig fokuserad på din plan att sluta röka.

TIPS! Kom bara igenom en dag om du försöker sluta röka. Vägen till stopp är bara en process.

Se till att du äter bra. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Din kropp kommer sannolikt att kräva mat när du slutar röka, så låta dig snacka med hälsosam behandling för att hålla ditt sinne och kropp i toppform.

Att undvika de utlösare som får dig att begära en cigarett är nyckeln till att sluta helt. Som ett exempel, om du brukade tända en cigarett automatiskt innan du ringde, måste du ersätta något annat i sin plats. Försök hitta något att tänka på.

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Håll din motivation för att komma ihåg hela tiden.

Älskade

Om du verkligen bryr dig om dina nära och kära, borde du sluta röka så fort du kan. Secondhand rök orsakar lungsjukdomar, cancer och andra hälsoproblem för alla runt omkring dig. Genom att sluta förbättrar du inte bara din egen hälsa, du hjälper också människorna runt dig. Så, både du och dina nära och kära kan leva hälsosamma på grund av ditt beslut att sluta röka.

Som det anges i artikeln är det möjligt att sluta röka. Allt du behöver göra är att tillämpa dig så mycket du kan. Det viktigaste du måste göra är att vara stark, bestämd och redo att hålla dig med din målplan. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.Source link