Framgångsrika sluta röka tips som är bevisat att fungera


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att framgångsrikt sluta röka. Det finns många anmärkningsvärda fördelar som väntar på att bli haft om du sparkar din rökvanor. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa, spendera mycket mindre pengar, förhindra ökad chans lungcancer, och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs vidare för att hitta tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag då. Att ge upp tobaksvanan är en långsam process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Du kan uppleva stora stressnivåer genom att träna. Om du för närvarande inte är i bästa form, då börja långsamt genom att ta en promenad ute en gång varje dag eller två. Du bör diskutera dina avsikter med din läkare innan du genomför någon träningsrutin.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningarna som möter dig, som de har eller har att göra med dem också.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret . Om det inte gör det, upprepa det första steget igen.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktökning som är så vanligt för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att de närmaste du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kommer mer än troligt att vara humör när du slutar, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en svår process, så det är viktigt att du har stöd från dem som är nära dig vid denna tidpunkt.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker.

Tala med din läkare för att få en bättre uppfattning om alternativen som finns tillgängliga för att sluta röka. Din läkare kommer att kunna förse dig var tidigare omedvetna.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De kommer att vara där för vad du än håller dina planer att sluta. Det bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att öka dina chanser att lyckas sluta röka.

Motivation och positiv attityd är viktiga punkter när du försöker sluta röka. Försök att föreställa dig hur mycket bättre ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, hur rena dina tänder blir, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv utsikter också vara mycket kraftfull.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Minska antalet cigaretter som du röker. Det hjälper dig att komma igång på din resa för att sluta röka. Försök att vänta en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att röka bara hälften av en cigarett varje rökning.

Du måste kunna modiga svårigheterna med uttag och begär att sluta röka för gott. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Applicera de tips du bara läste dagligen och omvandla dina vanor.

Denna information fungerade som en bra handledning om Array. Detta material kommer att ge dig bra information om. Nu är allt du behöver göra med att använda artikelns tips.Source link