Framgångsrika Quit Smoking Tips som är bevisade att fungera


Din familj skulle vara väldigt nöjd om du skulle sluta röka. Din läkare uppmanar dig att göra detsamma. Ditt försäkringsbolag kan till och med erbjuda dig rabatt för att sluta. Varför ringer du fortfarande? Det finns ingen bättre tid än nu att sluta röka, så fortsätt läsa för några väldigt användbara råd om hur du kan sluta, en gång för alla.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Undvik att gå kallt kalkon. Genom att göra detta är du nästan säker på att misslyckas. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så metoderna för nikotinbyte kan hjälpa dig att skämma bort dig själv. Någon av dessa metoder kan göra din upplevelse lättare, så att du kan sluta bra.

TIPS! Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Du bör försöka fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en cigarett. Genom att påminna dig om att du kommer att återkomma dina känslor om tio minuter och hålla dig upptagen medan dessa minuter passerar kan du upptäcka att ditt begär har försvunnit inom den tiden. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Sluta röka

TIPS! Du bör behandla sluta röka dag för dag. Att sluta röka är en lång process.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara frisk, äta hälsosam mat istället för skräp.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kommer att kunna hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Studier har visat att användandet av ett familjestödssystem är ett av de bästa sätten att sluta röka. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Minska rökning. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Du bör åtminstone vänta en timme eller två innan du får en rök när du vaknar. Du kan också försöka röka hälften av en cigarett åt gången för att minska rökning.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Undvik alla aktiviteter eller situationer där du tidigare röker för att försöka sluta röka. Ändra dina rutiner som är förknippade med rökning. Att ha ditt kaffe på jobbet, eller undvika platser där rökare samlas, hjälper dig att undvika aktiviteter som brukar vara associerade med rökning.

Kom ihåg att den första veckan säkert kommer att vara den svåraste när du slutar röka. Under de första två dagarna kommer din kropp att släppa ut toxiner, särskilt nikotin, vilket kan ge dig några obehagliga känslor. Därefter blir dina begär mest psykologiska. Medan din erfarenhet sannolikt kommer att vara svårt att arbeta genom att ha denna kunskap bakom dig, kan det göra det lättare att klara.

Känn dig inte besegrad om du inte lyckas med ditt första försök att sluta. De flesta slutade flera gånger innan de avslutades med framgång. Ta reda på vad som gick fel och lära av episoden innan du började ditt arbete igen. Du kanske upptäcker att du erövrar en nästan identisk situation med rätt coping mekanismer i framtiden.Source link