Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


Några personer tycker att försök att sluta röka är bland de svåraste sakerna de någonsin har gjort. Ingen enkel teknik kommer att vara effektiv för varje rökare. Du kommer troligen att behöva spendera lite tid på att undersöka metoder som kommer att fungera för dig. Börja med följande råd, och det ska ge dig användbara sätt att göra det lättare för dig.

Sluta röka gradvis. Försök inte avsluta den kalla kalkonvägen. Om du försöker detta kommer du utan tvekan att misslyckas! Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta bli svårare.

Support Group

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Den här supportgruppen kan ge dig nytta av deras erfarenhet, vad som är bra att sluta göra. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är viktigt att ta reda på vilken strategi som passar bäst för dig. Att komma med din personliga lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många individer leder uppe på sent på kvällen till ökad cigarettbehov.

Fortsätt försiktigt på en dag när du arbetar för att sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Att sluta röka är inte en lätt sak att göra och det finns ingen lösning som kommer att fungera för alla. Avsluta är INTE omöjligt, dock! Framgången ligger till hands när du använder de idéer som finns i den här artikeln och håller dig motiverad med stöd från dina nära och kära. Prova dem själv, du kan sluta bli glatt överraskad över hur effektiva de är.Source link