Försöker man sluta röka? Se till dessa utmärkta tips!


Varje rökare vet att de borde sluta. Har du någonsin hört en andra rökare glädja sig över hur friska de känner när de röker cigaretter? Du kommer att ha problem med att hitta en icke-rökare som vet det första om att sluta. Men en ex-rökare kan visa dig vägen. Fortsätt läsa för att lära dig att sluta – framgångsrikt.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Du får mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. För att hitta en supportgrupp i närheten av dig, kolla ditt lokala communitycenter eller gemenskapskollegium eller i din kyrka.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse.

TIPS! För att öka dina chanser att bli framgångsrika i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du kontrollera riktningen för din syn på slutar.

Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Sena nätter kan ge mer tid att längta efter nästa cigarett för vissa individer. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök . Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om detta inte händer genast, fortsätt att upprepa denna teknik.

Sluta röka

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara till hjälp för dig att prata med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva.

Många rapporterar att bli viktiga under eller efter den tid de slutar röka , så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

Gör en undersökning av vad som triggar din rökning och hitta sedan sätt att undvika dina triggers. Om du gillar att ha en cigarett med kaffe kan du byta till te, till exempel. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Nonsmokers kan inte fathom din önskan att röka en cigarett när du känner till de hälsomässiga kostnaderna. En nonsmoker kommer aldrig att kunna förstå hur svårt att sluta. Många har dock kunnat sluta, och de råd som hjälpt dem gavs bara till dig. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar för att sluta.

TIPS! Om du vill att röket smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.Source link