Försöker man sluta röka? Dessa förslag kan hjälpa!


Det finns få rökare som inte inser att de borde sluta. Ingen rökare kommenterar någonsin för en annan om de fantastiska vitaminerna och näringsämnena som de får i sina cigaretter. Människor som inte röker är helt enkelt oförmögna att inse hur svårt det kan vara att sluta. Rådgivning här är från experter – dina kamrater som har avslutat med framgång – så läs vidare för bra tips som hjälper dig att sluta.

Att sluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Försök aldrig att kyla kalkon. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

TIPS! Gör en lista över fördelarna med att sluta och nackdelarna att besluta att sluta. Detta bidrar till att öka oddsen för att framgångsrikt och permanent sparka din rökning vana.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan du tänder upp. För att hjälpa dig att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt, överväga att ta en promenad eller njuta av lite vatten innan du röker. Ibland ger dessa fördröjningstakter tillräckligt med tid för att begäret ska passera innan du någonsin lyser upp. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Alla kommer att hitta de tekniker som fungerar bäst för dem. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Att komma fram till din personliga lista kommer att uppnå detta.

Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, det kommer också att hjälpa din kropp att övervinna nikotinuttaget.

10 minuter

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar ca 10 minuter och sedan bedöma hur du känner. Under den tiden, distrahera dig själv och chansen är, efter 10 minuter är upp, kommer begäret att vara borta. Om du fortfarande känner trängseln, försök att hålla distraherande dig själv i 10 minuters steg för att avstå från att röka så länge som möjligt.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå varför någon skulle tända när de vet att rökning orsakar hälsofrågor. En nonsmoker kommer inte heller att veta hur svårt det är för dig att sluta. Vissa individer har lyckats sluta, och deras strategier delades här. Låt deras framgångsrika kamp hjälpa dig att lyckas i dina egna ansträngningar att sluta.Source link