Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Något syn slutar så enkelt som att dumpa sina cigaretter och gå med ren viljestyrka. Medan dessa saker är en start i rätt riktning, kan de sluta vara extremt svåra och du vill inte sätta upp dig själv för misslyckande. Det finns många verktyg och tekniker tillgängliga för att sluta röka framgångsrikt.

För att öka dina chanser att lyckas i dina ansträngningar att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med att sluta. Att skriva ner det kan påverka din mentala uppfattning. Det kan också motivera att gå framåt och kan sluta vara mindre svårt genom att låta dig hålla ögonen på priset.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, sätt åtminstone av det tills senare. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Fördröjning kan bidra till att minska den mängd du röker, vilket kan göra en stor skillnad under året.

Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. En stödjande grupp av nära och kära kan ge dig det du behöver hålla fast vid dina planer för att sluta.

För att du ska sluta röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Utarbeta en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och sluta strategier. Ta tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Skapa en träningsplan eller ett träningsprogram som hjälper till att fylla tomrummet som lämnas av cigaretter. Träning kan hjälpa till att underlätta stress. Om du är i form eller dålig hälsa bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Kontrollera med din läkare innan du faktiskt börjar några omfattande träningsrutiner.

Fördröjningstaktiken är ett effektivt sätt att hantera överväldigande begär. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Om du fortfarande känner uppmaningen, upprepa processen! Berätta för dig själv att du väntar fem till tio minuter innan du röker.

Förtjänar med hjälp av din familj och vänner att stödja dina ansträngningar för att sluta röka. Se också till att de vet att de inte är dömliga och är så optimistiska som möjligt för att förbättra chansen till framgång. Så, låt folk omkring dig veta att du kommer att sluta röka och att ditt humör kommer att förändras på grund av detta. Försök maximera din stödnivå under hela processen att sluta röka.

TIPS! Försök att träna eller gå med i ett gym för att hålla dig rökning och för att förbättra din hälsa. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! När du inte har utövat ett tag börjar du med enkla promenader och bygga därifrån.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

Det är möjligt att sluta röka. Det är inte lätt, men det finns många sätt att bota begäret. Även om du kanske känner frestelser ibland, kommer råd från denna artikel att hjälpa dig.Source link