Förlora denna äckliga vana och sluta röka med de bästa tipsen nedan


Några synpunkter slutar bara att avyttra sina rökredskap och använda viljestyrka för att bekämpa vanan. Medan dessa saker är en start i rätt riktning finns det sätt att göra det enklare. Det finns ett antal metoder du kan använda för att hjälpa dig att sluta röka.

Se till att du slutar en dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Ta det en dag i taget och som varje dag blir till en annan, vilket kommer att hjälpa till att skapa en vana som hjälper dig på lång sikt.

Leta efter en supportgrupp som hjälper dig att sluta röka. De bästa grupperna har en blandning av nya quitters, och människor som har slutat ett tag. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa människor kommer att erbjuda dig vägledning, support och råd om hur du slutar. Det kan finnas en supportgrupp för personer som försöker sluta i ditt samhälle. Titta på platser som samhällskollegor eller kyrkor.

Tips! För att du slutar röka framgångsrikt måste du utarbeta en lista med dina skäl för att göra det. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Övning kan gå långt för att minska stressavlastaren. Om du inte tränar regelbundet, börja långsamt med några promenader. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns ett växande antal medicinska hjälpmedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan hjälpa dig att sluta med mycket mindre obehag.

Tala med en läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du tidigare inte kände till.

När du har en rökning, försök försökstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kan också vara intresserad av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, ta dig ut på en film. En gång i månaden har gått, gå till en speciell restaurang. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Sluta röka

Det första steget mot att sluta röka är förmågan att begå dig orsaken. Den vanligaste orsaken till återfall är att man inte fullt ut förbundit sig att avstå från att röka. Hjälp dig att vara motiverad genom att komma ihåg allt som orsakade att du vill sluta och skriva ner dem för att hålla dem på ditt sinne.

TIPS! Varje gång du når en milstolpe i din resa för att sluta röka, belöna dig själv . Till exempel, gå till en film efter en vecka som du inte röker.

Secondhand rök kan leda till allvarlig allvarlig hälsa hos dig som kommer i konstant kontakt med det. Om du slutar röka, minskar du dina nära och kära "exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra både dig och alla omkring dig hälsosammare.

Tänk på att byta varumärken när du tänker sluta röka. Överväg att röka ett märke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Detta kommer att komma igång med dina ansträngningar att sluta.

De flesta folk kommer inte att lyckas sluta på sitt första försök. Stanna bara omedelbart och arbeta sedan nästa dag när du kommer dit. Om du startar igen måste du omedelbart ange ett nytt slutdatum. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära av dina misslyckanden när du går.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Byt till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Tips! Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, draperier och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar.

Skriv in denna belöningslista på en märkbar plats där det ofta kommer att få ögat. Detta kommer att hjälpa dig att bekämpa eventuella uppmaningar eller frestelser som du har under dagen.

Nu är lika bra att sluta röka. Sätt inte ett slutdatum för någon gång i framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopior som du behöver vara framgångsrika. Att sluta kan minska risken för att du tar ett annat steg mot en försvagande eller dödlig sjukdom. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Förhoppningsvis har denna artikel försett dig med en mängd olika sätt att skapa en solid plan för att sluta röka. Även om det kanske inte är realistiskt att tro att du aldrig kommer att bli frestad igen, är det mer troligt att du slutar på ett sätt som inte är svårt om du tillämpar tipsen i den här artikeln till ditt liv.

Träna dig själv för att hantera alla typ av stressig situation som kan uppstå. Undvik frestelsen att lysa upp när du är stressad. Detta är ett vanligt svar hos dem som regelbundet röker. När du har en konkret plan är det mycket lättare att undvika att röka. Har många idéer, bara om din första idé inte hjälper.

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link