Följ dessa tips och rök aldrig igen


Varje rökare är medveten om att de ska sluta. Har du någonsin hört en rökare säger hur hälsosamt de trodde att deras vana var? Personer som inte röker kan inte riktigt förstå hur svårt det är att sluta, men ex-rökare har levt resan. Följande råd hjälper dig ut.

Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte sakerna ännu hårdare än de redan är. Att försöka sluta med kallt kalkon är aldrig en bra idé.

För att avvärja den viktökning som normalt förknippas med att sluta röka, sätt din diet bort från sötsaker och mot frukt och grönsaker. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Mata dina begär med bara de hälsosammaste matvarorna, som frukter, grönsaker och fullkorn.

Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Sådana lättillgängliga verktyg kan ge dig den nikotin som din kropp begär när du arbetar för att sparka vanan fri från de svåra symptomen på uttag.

Försök inte sluta röka utan hjälp och stöd från andra. Få hjälp av dina vänner och familj. Du kanske också vill överväga att gå med i en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker som du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

TIPS! Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat.

Ha en plan för effektiv stresshantering för att motverka effekterna av nikotinuttag. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. Identifiera saker du kan göra om du har oväntat stillestånd. Läs en engrossande bok eller ring en vän till exempel.

Secondhand Smoke

En bra anledning att sluta är för människorna nära dig. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. Att sluta minskar din familjs exponering för sekundär rök, så att de blir mindre benägna att bli allvarligt sjuk om du slutar. Att sluta kommer inte bara att förbättra din egen hälsa, men det kan också hjälpa dina nära och kära att bli friskare.

Förbättra din beslutsamhet att inte ge in, genom att skapa en solid backup plan för när cravingsna sparar eller trycket lägger till. Försök hitta nya intressen, som motion, en intressant hobby eller till och med en massage.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De är där för att påminna dig och hjälpa dig att sluta. Ett bra stödsystem är ett viktigt verktyg. Detta ökar mycket chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

Sluta röka

En mycket viktig faktor för att sluta röka är att ha en bra attityd och mycket motivation. Gör ansträngningarna att föreställa dig alla sätt att ditt liv kan bli bättre efter att du slutat röka. Att sluta röka kan förbättra lukten av andan och den totala hälsan i munnen. Även om man vet att de negativa aspekterna av rökning kan skrämma några människor till att sluta, kan man också tänka sig positiva förändringar.

TIPS! Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Secondhand rök är farlig och en känd orsak till många typer av cancer och andra allvarliga hälsoförhållanden.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. De kommer aldrig att förstå hur svårt att sluta är heller. Men framgång är möjligt, och många tidigare rökare har delat sina hemligheter om framgång i den här artikeln. Använd deras erfarenhet och tekniker för att befria dig från din missbruk av rökning.