Följ dessa tips för att sluta röka idag!


Potentialen för misslyckande och brist på viljestyrka är mycket vanliga skäl att människor ger upp tanken att sluta röka. Rådgivningen i följande artikel kan vara början på slutet för din missbruk av nikotin och tillåter dig att slutligen vara rökfri.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta kan vara en lång process. Tänk inte ens på framtiden. Närma dig din plan att sluta röka en dag i taget, och när du är framgångsrik på kort sikt kan du tänka på framtiden.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta.

När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Att göra en anpassad lista med saker att försöka kan hjälpa dig att lyckas sluta. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Identifiera strategier som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

10 minuter

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i regel hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

TIPS! När du försöker sluta röka, borde du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Du kommer att känna att du inte vill släppa dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du stoppar viktökning i spåren. Det är normalt för din kropp att kräva mat under stoppprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Älskade

Få stöd av dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Var tydlig att du behöver deras oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar. Se till att du säger till dig att du kanske är lite cranky, särskilt under de första dagarna efter din sista cigarett. Det är inte lätt att sluta röka, och du måste ha stöd från dina nära och kära under denna process.

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva läkemedel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Avsluta kommer att göra både dig och dig som älskar dig friskare.

Att välja att sluta röka cigaretter är vanligtvis mycket svårt. Detta behöver emellertid inte vara ouppnåeligt. Du måste vara tålmodig, bestämd och stark vilja. Lite råd kommer också att gå långt för att hjälpa dig att slutföra med framgång. Inkorporera de råd du hittat ovan i ditt liv, och du kommer också äntligen att kunna kasta denna otäcka vana.Source link