Få frisk och sluta röka idag med det här fasta rådet


Som vetenskapen har visat är nikotin i cigaretter mycket beroendeframkallande. Det är därför det kan vara så svårt att sluta röka för gott. Var noga med att få all information du kan om hur du börjar i ditt försök att få röka ur ditt liv.

Du kan hitta en stödgrupp i ditt område för det stöd du behöver för att kunna sluta röka. När du är om människor som går igenom samma saker som du är kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Dessa individer kan erbjuda stöd, vägledning och bra tips för att hjälpa dig att sluta. Supportgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller community college.

TIPS! Sluta röka så enkelt som möjligt. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Hypnotisten kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer som håller dig inbäddad i ditt sinne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i våg. Detta kan vara den lilla knuff du behöver för att hålla dig på rak och smal.

När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner uppmaningen att röka. Det är möjligt att när fem till tio minuter rullar runt, kommer dröjan att ha gått. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Om du vill sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor fördel i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Om du inte tror att du kan sluta på en gång, använd nikotingummi eller nikotinplåster för att ersätta nikotin du får från cigaretter. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare på förhand. Din läkare kommer sannolikt att ha tillgång till resurser som du inte känner till för att hjälpa dig att sluta. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de förskriva läkemedel som hjälper dig i ditt arbete.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och den stress de kan orsaka. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp. När du har lite ledig tid, ha trevliga distraktioner runt dig, till exempel att läsa en utmärkt bok, prata med dina vänner eller spela nya spel.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Det är svårt att sluta röka eftersom det är lätt att bli beroende av nikotin som finns i cigaretter. Att sluta kan vara en stor fysisk och emotionell utmaning för många människor. Ge dig själv ett bättre skott till framgång genom att använda förslaget i följande artikel. Med lite hårt arbete och bra information kan du lyckas med att sparka rökningens vana.Source link