Enkla och effektiva sluta röka strategier som är framgångsrika


Det finns otaliga människor som vill bli av med sina hemska rökvanor. Rökning har många skadliga effekter, långvarig skada på dina lungor och andra organ. Så kolla igenom den här guiden och hitta de saker du kan göra för att sluta röka för gott.

Att lägga ner någonting ner i skrivning kan ha en djupgående effekt på din mentala utseende. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, och kanske sluta lite lättare.

Låt din familj och vänner komma in i hemligheten att du planerar att sluta röka. När du låter folk veta dina planer kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen. Detta kan eventuellt vara det tryck du behöver för att hålla koll på att sluta röka.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Sluta röka

Det första steget i något program för att sluta röka är att sträva innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. De flesta människor som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt av de många anledningarna till varför du ville sluta röka ursprungligen.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare har tillgång till sluta rökning resurser som du till en supportgrupp eller har kunskap om specialister i ditt område.

TIPS! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det kan vara mycket fördelaktigt att samarbeta med människor som har varit där du är och förstå de emotionella och fysiska utmaningarna du går igenom.

Klipp tillbaka innan du röker. Detta hjälper dig att komma igång på din rökningstussresa. Vänta en timme åtminstone innan du får den första cigaretten på morgonen. Du kan också försöka röka bara hälften av en cigarett snarare än en tid för att minska din rökning.

De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. När du slutar försök att avstå från att röka så länge som möjligt. Om du misslyckas och har en cigarett, ställ in ett slutdatum och kom tillbaka på rätt spår. Håll bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

Håll listan någonstans där du märker det varje dag. Detta kommer att hjälpa dig att motivera under svaghetstiden.

TIPS! Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Hypnos har hjälpt många människor att framgångsrikt sluta för gott.

En snabb puff under dessa intensiva begär kan inte verka som en fruktansvärd idé, sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att "bara en" kan göra mycket skada.

De första sju dagarna av något slutförtande försök blir det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin du har konsumerat. Efter det att de fysiska begären har gått, kommer nikotintraverna att vara primärt psykologiska. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Nu är det dags att sluta röka. Ställ inte in ett datum i framtiden som hänger på något annat, sluta nu! Att sluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuell dödlig sjukdom. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det mycket viktigare att sluta.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. De flesta har mer intensiv cigarettbehov sent på kvällen.

Även de planer som är mest beredda att sluta har en väldigt svår tid att lyckas först. Du kan segra i framtiden.

Diskutera anti-rökning medicinering med din läkare om mediciner du kan ta för att hjälpa dig att sluta. Det finns många framsteg när det gäller rökningstillfällen. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera så att du slutade.

Ät massor av grönsaker, grönsaker, nötter och frukt medan du slutar röka. Att äta mat som är lågt kaloriinnehåll och hälsosam hjälper dig att sluta för många orsaker. För att ha denna mat att ockupera din mun och händer kan ersätta rökning rörelsen du ofta kommer att göra. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att minska viktminskningen när du slutar röka. Vitaminerna och andra näringsämnen kan också förbättra hur du känner dig under uttag.

Koncentrera dig på att äta grönsaker och frukter snarare än godis för att undvika att få den vikt som vanligtvis uppstår när någon slutar röka. Detta kommer att hjälpa dig att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid.

Förhoppningsvis efter att ha läst igenom denna artikel har du en annan inblick i vad som krävs för att verkligen sluta röka för gott. Miljontals människor har framgångsrikt gjort rökning till en vana av det förflutna. Du kan också! Inkorporera de tips du har lärt dig här i din plan för att sparka denna vana för gott.

Massor av folk vill förstå ämnet för Array men vet inte vart man ska börja. Denna artikel innehåller all information du behöver för att få en solid fot när det gäller. Ta den här informationen och börja använda den direkt.Source link