Effektiva tekniker som hjälper dig att sluta röka


Det finns många påtryckningar i dagens värld som kan påverka din förmåga att sluta röka. Men med de tips som ges här är det möjligt att övervinna din missbruk och bryta sig ur stress-rök-rök-cykeln.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en process. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med rökning kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Genom att förmedla folket nära dig med din plan ger du dem kraften att hjälpa dig att lyckas. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Rökning är en steg-för-steg-process som bör göras dag för dag. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att fokusera på en dag i taget är lättare än att fokusera på den långsiktiga. Du kan alltid ställa in mer långsiktiga mål när du känner dig bekväm med din engagemang för att sluta.

Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter mot den faktiska vanan att röka.

TIPS! Om du känner att du absolut måste röka, försök försöksmetoden först. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär.

Om du inte kan sluta just nu byt cigarett märken. Gå med en cigarett som inte smakar väldigt bra. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Du bör definitivt berätta för din familj och vänner att du ska sluta röka. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Om du omger dig med ett starkt stödsystem, blir det en stor hjälp i din kamp att sluta. Att få hjälp från andra människor gör att du är mer sannolikt att lyckas.

Klipp ner på rökning. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja processen att eliminera rökning. Vänta en timme eller mer för att få din första cigarett på morgonen. Kanske röker bara en halv cigarett istället för en hel.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och vänner. När du förmedlar människorna runt dig med denna information kan de göra saker som hjälper dig att hålla motivationen och behålla frestelsen.

Du kan hitta stöd i form av onlineforum. Du hittar många olika grupper som är öppna för alla eller fokuserar på en nisch. Du kan fråga om tekniker som har fungerat för andra, och dela med dig av din egen erfarenhet. Dessutom kommer människor som slutar med dig att förstå de unika emotionella kamperna som följer med denna resa.

Under de första veckorna av ditt avslutande försök, håll dig borta från aktiviteter som du associerar med att röka. Försök ändra tempo om du brukar ha den första cigaretten på morgonen med kaffe eller med cocktails i slutet av arbetsdagen. Du kan ta med kaffet längs arbetet och välja en annan efterverkningsaktivitet tills du får begäret.

De saker som presenteras här kan ge det förtroende du behöver för att sluta röka för alltid. Nu har du denna nyfunna kunskap, var noga med att låta dina medrökare komma in på hemligheterna om hur man slutar.Source link