Effektiva lösningar för att bota din uppmaning att röka


De flesta rökare skulle vilja sluta men känna sig överväldigade av svårigheten av det och att de helt enkelt oförmögna. Informationen och tipsen i denna artikel kan hjälpa dig att göra en realistisk men effektiv plan för att ge upp nikotin för gott.

Hypnos är värt att prova om du vill sluta röka. Många människor har funnit det lättare att sluta framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. Den professionella kan sätta dig i djupt trance och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Att ge upp nikotin är en lång process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person gör saker. Du måste göra vad som fungerar för dig själv och din livsstil. Skapa denna personliga lista gör det här.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du slutar röka. För många rökare, som uppehåller sig sent om natten ger de ökad cigarettbehov. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en rök eftersom ingen är omkring för att fånga dig under dessa timmar. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om du fortfarande vill ha en cigarett, försök att hålla distraherande dig själv i steg om 10 minuter för att avstänga röker så länge som möjligt.

TIPS! Skriv ner de olika sätten du vill försöka sluta röka. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns mediciner, som antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Tala med en läkare om du är seriös om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser för att sluta röka som du inte hade.

TIPS! Se till att du får mycket vila om du slutar röka. För många människor, om du är sen, kommer det att göra att du vill röka.

En strategi för att hjälpa dig att sluta röka är att göra en annan märkesbrytare. Överväg att byta till ett varumärke du inte bryr dig om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Den här tekniken hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en icke-rökare.

Minska mängden cigaretter som du röker. Det hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa ditt beroende av cigaretter. Försök vänta minst en timme innan du har din första morgoncigarett. Du kan också försöka röka en halv cigarett snarare än en hel en för att skära på din rökning.

Det bästa du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Stoppning startar din nya väg. Avsluta och hämta aldrig en cigarett igen. Den här metoden kan verka lite hård. Den har visat sig vara den mest effektiva på lång sikt.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggers som gör att du vill ha en cigarett. Till exempel, om du gillade att röka i bilen eller när du läste en bok, måste du ändra ditt beteende när du gör det för att inte automatiskt tänka på att röka.

Om du är en inomhusrökare, ge den en komplett skrubba, ge den en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och måla dina väggar, schampo eller byt ut matta, draperi och gardiner också. Detta kommer att göra ditt hem lukt rent och hålla dig från luktande rök varje gång du går genom dörren.

Håll dig borta från de typ av platser eller saker som du normalt associerar med att röka.

De första dagarna av något sluta-rökning försök blir det svåraste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. Efter denna punkt kommer dina begär att vara mest psykologiska. Dessa symptom är inte lätta att hantera, men det kan fortfarande vara svårt att göra det.

TIPS! Försök aldrig sluta röka själv. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig.

Nu är det bra att sluta röka. Välj inte ett datum för framtiden, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Att sluta idag kommer att sluta med att ge dig en eventuell dödlig sjukdom. Att röka kommer också att skydda din familj, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst gör du själv istället för ett offer du gör. Tänk på hur fördelaktigt det kommer att vara för din hälsa och livskvalitet, och kom ihåg att proffsen är mycket större än nackdelarna. Detta kan ge dig en bra anledning att sluta och hjälpa till med motivation.

Bli av med alla askfat och tändare som du kan ha runt ditt hem. Tvätta dina kläder och städa ditt hus för att avlägsna rökens lukt. Om du gör det kommer att förhindra att saker som påminner dig inte påminns eller utlöses att röka.

TIPS! Låt familj och vänner veta att du planerar att sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta.

Sluta röka

När du försöker sluta röka, skäm bort dina begär genom att äta hälsosamma val som nötter, grönsaker, frukt och grönsaker. Att äta låg kalori och hälsosam mat hjälper dig att sluta röka på många sätt. Om du till exempel har denna mat att ockupera din mun och händer kan du ersätta den rökning rörelse du ofta gör. Att äta dessa livsmedel regelbundet kan också hjälpa till att sakta ner din vikt så att du slutar röka. Vitaminerna och andra näringsämnen i dessa livsmedel kan också förbättra hur du känner under uttag.

Att skicka vanan kan vara en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Det är dock inte en omöjlighet. Det kommer att ta mycket tålamod, beslutsamhet och tid. Så ofta är ju ju mer du vet om ämnet att sluta röka, desto lättare är det att göra det. Använd de förslag som skisseras ovan, och att vara rökfri kunde ligga precis runt hörnet för dig.

Tips! Klipp tillbaka innan du avslutar. Om du vill sluta röka helt, kan detta få dig att peka i rätt riktning.

Idag vill alla veta om Arrays värld, men inte alla vet var de ska vända sig till rätt information. Tack och lov har denna del gett dig information som hjälper dig att göra det. Gå ut och implementera denna information.Source link