Effektiv Stop Smoking Solutions som verkligen fungerar!


Din familj skulle vara väldigt nöjd om du skulle sluta röka. Din läkare skulle säkert hålla med. Även ditt försäkringsbolag är villigt att ge dig en rabatt om du slutar. Så, varför har du inte gjort det än? Hitta de tips och råd du behöver i den här artikeln för att hjälpa dig att sluta. Tiden är inne; och när du gör det, se inte tillbaka.

Var lätt när du slutar röka. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Prova strategier som medicinering, terapi eller en patch. Dessa hjälpmedel hjälper dig genom de första stadierna av tillbakadragande och gör din plan att sluta röka lättare.

Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförmånerna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Övning hjälper dig också i stressavlastning.

Ta bara varje dag som det kommer. Att ge upp nikotin är en långsam process. Tänk inte på framtiden. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att avsluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla har sina egna sätt att få saker gjort. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Att ställa in åtta fasta sömn varje natt kan hjälpa dig att behålla ditt fokus samtidigt som du kan behålla dina begär.

Delay Tactic

Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när längtan efter en cigarett verkar överväldigande. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att komma över önskan att röka. Om begäret fortfarande finns kvar, upprepa processen så ofta du behöver.

Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. Detta kommer att hjälpa till med att hålla viktminskningen borta. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

TIPS! Hitta hälsosamma stressavlastningsmetoder som hjälper till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Detta kan översättas till att göra möten för aktiviteter, som gym eller spa, under de timmar då dina nikotinbehov är i topp.

Försök inte sluta röka utan stöd. Titta på dina vänner och familj för lite uppmuntran genom att låta dem veta att du försöker sluta. Om de kan erbjuda lite hjälp, låta dem ge dig den hjälpen. Att ha en supportgrupp är det enda bästa du kan göra för dig själv. Dessa människor kan erbjuda empati, liksom hjälp med insikter i processen.

Du har nu all information du behöver för att komma igång med att säga farväl att röka för alltid. Avsluta gör dig lyckligare och friskare, och det kommer att förlänga din livslängd med många år. Ta de pengar du sparar och spendera den på din familj som ett tack för att du stöttar dig genom det värsta. de förtjänar det!Source link