Du kan sluta röka när du följer detta råd


Många människor kommer att säga hur svårt det kan vara att sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka. Som med något ämne, ju mer kunskap du har om något, desto lättare blir det. Tipsen hjälper dig att sparka din vana.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som ett sätt att undvika cigaretter. Rörelse av något slag är också ett effektivt verktyg för stressavlastning. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Fråga din läkare innan du börjar delta i någon övningsaktivitet.

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. Nikotinuttag kan leda dig att känna rastlös, irritabel, frustrerad eller deprimerad.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Detta kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, liksom att identifiera eventuella svagheter i din plan.

Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och få igenom det här. Supportgrupper finns på många ställen, gemenskapskollegor eller kyrkor lokalt.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Få lite stöd från dina nära och kära. Informera dem om orsakerna till att du försöker sluta, och låt dem hjälpa dig. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

Se till att berätta för din familj och dina vänner att du har bestämt dig för att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag.

Hypnos kan vara något du bör försöka för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer. Den professionella kan sätta dig och ge dig positiva affirmationer. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina egna sätt att få saker gjort. Du måste göra vad som fungerar för dig själv och din livsstil. Att göra en lista för dig själv hjälper dig att nå ditt mål.

Överväg att belöna dig själv för viktiga milstolpar och planera dessa belöningar i förväg. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Lägg upp listan på en märkbar plats där du kommer att kunna se den varje dag. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

TIPS! Gör en plan för hur man hanterar stressiga stunder. Många rökare blir vana vid rökning när de stressas.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många rökare leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Att få gott om sömn kommer inte bara att begränsa den tid du sitter och tänker på cigaretter, vilket betyder att du bättre kan styra de begärna.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om inte, fortsätt att upprepa denna teknik.

Påminn dig om de dyster konsekvenser som rökning har på din hälsa. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Bli inte en statistik.

TIPS! När du är frestad att röka, berätta själv: "Nej. aldrig.

Försök att snacka på frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produkt medan du slutar tysta på den här viktiga tiden.

Secondhand Smoke

Gör ett träningsperspektiv en prioritet. Träning kan göra att du slutar röka mycket mer attraktiv när du märker den omedelbara förbättringen av lungkapaciteten. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. Endorfinerna kan hjälpa till att ta en bit av kanten från uttagssymtom, även om deras effekt inte kan jämföras med nikotin.

TIPS! Tänk inte på att sluta som ett offer; Tänk på det som att göra dig själv en tjänst. Denna positiva sinnesstämning håller ögonen på priset och ökar din chans att sluta med framgång.

Secondhand rök kan orsaka cancer och annan stor hälsa hos alla som står i kontakt med den. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka ger fördelar för dig och dem du älskar närmare.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De kommer att kunna hjälpa dig och fortsätta att påminna dig om att du måste sluta. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha människor runt som stöder dig. Det här hjälper dig att öka dina chanser att slutligen vara rökfria för livet.

Se till att du pratar med en sjukvårdspersonal om olika sätt att sluta röka. Nya innovationer för att sluta röka förekommer regelbundet. Det finns många olika sätt att eliminera din rökning vana inklusive nikotin ersättning terapier och föreskrivna läkemedel. Rådgör med din läkare för vägledning och rekommendationer.

Om du upptäcker att dina begär gör dig bäst och har problem med att kämpa för att röka, kontakta någon för support. Det här kan vara vän, familj eller medarbetare; bara berätta för dem om din frestelse.