Du kan sluta röka när du följer detta råd


De flesta som röker vill verkligen sluta, men anser det svårt att nästan omöjligt att göra det och att de helt enkelt inte kan.

Sluta röka

Tips! För att öka sannolikheten för att du lyckas sluta röka, försök att sammanställa en lista på papper av positiva och negativa konsekvenser av att sluta. När du lägger på något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Du kan få stöd och vägledning från tidigare rökare som har lyckats sluta, liksom bra tips för att hantera processen. Stödgrupper är universella, som du finner att det finns många som slutat röka. Försök leta efter en online, eller på din lokala högskola eller kyrka.

Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Om du inte kan sluta kall kalkon, använd nikotinplåster eller tuggummi. Användning av dessa nikotinavgivande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

TIPS! Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Välj en annan aktivitet i stället för att röka när du deltar i dessa aktiviteter. Detta kommer att distrahera dig från cigarettbehov.

Att ge upp tobak kommer att gynna dina nära och kära. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Din hälsa och hälsan hos de du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Att sluta röka ger fördelar för dig och de du älskar.

Att skicka vanan kan vara en av de svåraste sakerna du någonsin kan försöka. Men låt inte det hindra dig från att försöka. Du kommer att behöva ge det tid, och ha gott om tålamod och viljestyrka. Det är en stor hjälp att få information och några idéer för att hjälpa dig. Genom att använda tipsen i den artikel du bara läste, kommer du inte längre röka i ditt liv på nolltid.Source link