Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Livets stress och tryck idag gör det svårt att sluta röka, eftersom det alltid förefaller vara en anledning att plocka upp en cigarett. Du behöver inte fortsätta röka. läs denna artikel för några bra tips.

Kallt Turkiet

Sluta röka gradvis. Försök inte gå kallt kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Detta kommer att underlätta dig genom de tidiga tillbakadragningsstadierna och göra slut på mindre svårigheter.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka och stanna kvar för tid innan du tänder upp. Ta en lång promenad, diska eller ta bort tvätten innan du tillåter dig att röka. Ibland kan fördröjning av rökning hjälpa dig att motstå rökning. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en stor skillnad under året.

Se till att du kommer ihåg att sluta ett steg i taget. Att sluta röka är en lång process. Försök att inte höra om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

För att sluta röka, försök skapa en lista över sätt du kan sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Du måste göra vad som fungerar för dig. Det här är lätt att bestämma genom att skriva en egen lista.

Tips! När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När dina fysiska behov för nikotin minskar kan du ställa upp långsiktiga mål som matchar ditt engagemang och komfortnivå.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att öka vikten som resulterar i att du slutar röka. En förnuftig diet hjälper till att förhindra någon viktökning du annars skulle kunna uppleva. När du slutar röka, kommer din kropp att kräva mat. För att vara hälsosam, äta hälsosam mat istället för skräp.

Om din kalla turkey-ansträngning för att sluta röka misslyckades, får du lite extra hjälp via produkter som nikotinplåster eller tuggummi. När du använder dessa mediciner ersätter du nikotin från cigaretter med nikotin från produkterna. Detta hjälper dig att undvika nikotinavtagningssymtom.

TIPS! Många ex-rökare har funnit att hypnos fungerar när du slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Innan du ställer in ett slutdatum eller på annat sätt planerar din avslutande process måste du vara förpliktigad att lyckas. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närma sig den riktiga tankegången. Kom alltid ihåg varför du vill sluta för att hålla dig motiverad.

Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Ta dig till exempel en film efter en vecka av att vara rökfri. När du gör det en hel månad utan att röka, äta ute på en restaurang du verkligen tycker om. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Hitta hälsosamma stressavlastningsmetoder för att hjälpa till att hantera dina nikotinbehov och uttag. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. Om du vet att du kommer att ha lite ledig tid, fyll det med roliga distraktioner som en ny bok eller ett spel eller kaffe med en vän.

Tips! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Att stanna upp sent kan höja tröttheten, öka begäret efter en cigarett.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Det finns många olika webbplatser som är avsedda att hjälpa människor att röka. Du kan se att det kommer att hjälpa till att se på hur andra har slutat. Om du har ett stödsystem som består av andra som slutar, kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

Sluta röka görs inte bara för dig själv utan också för dina nära och kära. De människor som bryr sig om dig vill att du ska ha ett långt, hälsosamt liv. Omkring tjugo procent av amerikanerna dör av rökrelaterade orsaker. Undvik att bli statistik!

Träning. När du slutar röka blir det lättare att träna på grund av förbättrad lungkapacitet. Regelbunden träning kommer också att förhindra viktökning. Medan de utgivna endorfinerna inte kommer att ge jämförbara effekter på nikotin, kommer det säkert att göra det lättare att dra tillbaka uttag.

TIPS! Rådgör med din läkare eller en specialist för att hjälpa dig få den hjälp som du behöver för att lyckas. Receptbelagda läkemedel kan göra det möjligt att sluta röka lättare att hantera.

Bara för att du kanske har misslyckats med att sluta tidigare finns det ingen anledning att bli avskräckt. Även de bästa ansträngningarna och de bästa människorna misslyckas ibland. Titta på vad som ledde till misslyckandet och ta reda på hur du kommer att undvika det här gången. Med förtanke kan du så småningom triumfera över att röka!

Övergång från att röka för att träna. När du tränar, slipper din kropp många endorfiner, vilket i sin tur gör ditt humör gå upp. Även när du tränar, är din kropp distraherad från att ha en cigarett. Övning är också fördelaktig på annat sätt; Det kan minimera effekterna av metabolismförändringar som händer när du slutar röka, vilket kan hjälpa till att hålla den extra viktökningen i goda att personer som slutade uppleva ibland.

Sluta röka

TIPS! För att förhindra att du ger in i dina nikotinavtagningssymtom, upptäck hälsosammare metoder för att hantera denna stress. Du kan försöka gå till gymmet under ett begär eller starta en ny hobby.

Kör ditt beslut förbi din läkare om det finns några mediciner som du kan ta som kan hjälpa dig att sluta. Det har gjorts många framsteg när det gäller hur man slutar röka. Det finns många alternativ tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka, och dessa sträcker sig från vissa läkemedel som hjälper till att dra tillbaka till nikotinbytebehandlingar. Fråga din läkare om en rekommendation för att hjälpa dig att sluta röka en gång för alla.

Efter att ha läst den här hjälpsamma artikeln borde du nu känna dig extremt optimistisk om att sluta röka en gång för alla. Berätta för andra om de steg du tar för att sluta röka, så att de också kan dra nytta av dem.Source link