Du kan göra det, sluta röka idag med dessa bra tips!


Rökning är ohälsosam och kan få mycket negativa hälsoeffekter på både dig och de människor som finns runt dem. Det kan leda till emfysem, emfysem, hjärtinfarkt och andra hälsoproblem. De som andas i din handdräkt orsakar lika mycket av en hälsorisk som första hand. Det är en stor anledning till att det är nödvändigt att bryta vanan. Den här artikeln visar dig några användbara råd för att sluta röka permanent.

Gör ditt avslutningsförsök så hanterbart som möjligt. Att sluta kall kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en 95% chans att göra denna metod. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicinering eller terapi kan vara till hjälp. Detta ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Gör en lista över metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person har ett unikt sätt att ta hand om saker gjorda. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Skapa din egen personliga lista gör det här.

TIPS! Om du känner att du behöver röka en cigarett, försök först att försäkra den. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Sluta röka

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Det är kritiskt att människorna som är närmast du erbjuder stöd, och du kan göra utan att dom är dömd. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först, men det kommer att gå och det är inte din avsikt att vara som sådan. Det är inte lätt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Du kanske vill prova nikotinutbyte. Nikotinuttag kan få dig att känna dig deprimerad, rastlös och bli frustrerad eller irritabel. De konstanta begären kan vara överväldigande. Nikotinersättningsterapi är ett bra sätt att hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinbytesprodukt och röker samtidigt, för att skydda dig själv för att undvika att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Att skaffa sig en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

Tala med läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du tidigare inte kände till.

Till exempel, en gång i veckan har gått utan en cigarett, gå till en film. När du når en månad utan att röka, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Fortsätt skapa belöningar för att arbeta fram tills du inte tänker på att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Secondhand Smoke

TIP! Kom med din egen personliga plan för att sluta. Att ta tid att anpassa din personliga lista är en utmärkt hjälp för att uppnå ditt mål.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. När du slutar röka, sänker du exponeringen för secondhand rök. Att sluta röka ger fördelar för dig och alla runt dig.

De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Stanna bara omedelbart och se hur långt du kan gå utan att starta tillbaka. Om du startar igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång och försök att lära av dina misstag varje gång man uppstår.

Om du röker hemma, inne i ditt hus, när du slutar röka. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, och tvätta dina fönsterbehandlingar också. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

Tips! Se till att du får tillräckligt med sömn när du försöker sluta röka. För många individer leder uppe på sent på natten till ökade cigarettbehov.

Du måste leta efter sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Det kan innebära att du limer motivationsaffischer och meddelanden till väggarna på ditt arbetskontor eller till och med bär armband som påminner dig om dina avsikter.

Håll dig borta från de situationer där du normalt associerar med att röka.

Medan det Det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, sanningen är att det kommer att förstöra allt det hårda arbetet du har gjort upp till denna punkt. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om det mentala missbruket.

TIPS! Be din läkare att hjälpa dig att sluta röka. Några mediciner kan göra det lättare att sluta röka.

Även människor som har de bästa intentionerna och framtiden. Du kan segra i samma situation nästa gång.

Om du känner att din viljestyrka försvinner och att du " Frestas att nå en cigarett, ring ditt supportsystem. Det är inte bara att prata ett bra sätt att distrahera dig från dina begär, det är alltid tröst att veta att du inte kämpar för den här striden ensam.

Gör en lista över tiderna och platser du vanligtvis röker. När kommer du mest sannolikt att vilja röka?

TIPS! Att ge upp sötsaker för frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att ha avslutats. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det.

Många som slutar röka utan att släcka metoderna gör det genom att ha en annan synvinkel. Om du förstår att du slutar röka som en "en dag i taget" -fenomen, kommer du att ha en bättre inställning för att slå den.

Det kan vara en tuff emotionell att sluta röka. Kraven är verkliga och det kan vara lätt att resist.

Många kreativa typer har upptäckt att hålla en detaljerad dagbok kan hjälpa till i slaget om att sluta röka. Större delen av tiden röker folk för att lindra stress och hålla sig avslappnad. Att skriva sina känslor i en dagbok ger samma mål, ångest och depression ur ditt sinne. Det bästa är att det är gratis!

TIPS! Överväg nikotinersättningsterapi. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig ur nikotin.

Du måste räkna ut vad som gör att du vill röka, för att sluta. Till exempel kan dina utlösare vara arbete, alkohol eller vissa vänner. Undvik att röka triggar när det är möjligt. Några utlösare kan inte undvikas, så utveckla en spelplan för att hantera dem på ett hälsosamt sätt.

Att hålla en tandpetare och regelbundet placera den i munnen kan vara en hjälp. Du kan också prova tuggummi eller tuggummi. Undvik att byta cigaretter med mat, för att du kan hamna i vikt som du inte vill vinna.

Rökning är extremt skadlig för din hälsa. De som röker är mer benägna att lida av hjärtinfarkt, cancer eller emfysem. Begagnad rök orsakar samma sjukdomar hos människor som aldrig rökt en dag i sitt liv. Förhoppningsvis kommer de råd som ges till dig i denna artikel att hjälpa dig att nå ditt mål att sluta röka.

TIPS! När det är dags att sluta röka, var noga med att hålla sig borta från de triggare som får dig att känna dig som ha en cigarett. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt tar ut en cigarett utan vana.

Många människor vill lista ut Array, men har lite problem att förstå dem fullt ut. Lyckligtvis innehåller det här stycket allt du behöver för att lyckas framåt. Nu är det dags att ta den kunskap du har fått och tillämpa den på ditt liv!Source link