Du kan ge upp rökning med dessa pekare


Misslöshet och apati är de två främsta anledningarna till att människor inte stör att sluta röka, även när de vill. Om du kan hålla en positiv attityd, behålla din viljestyrka och ha lite kunskap om tekniker, kommer du vara redo att sluta idag. Sätt dessa tips till handling, och du kommer att upptäcka att sluta är lättare än du trodde.

Bryt ner fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det här kan hjälpa dig att hålla dig motiverad och kan sluta göra det lättare.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök aldrig att sluta med kall kalkon. Om du försöker på så sätt finns det 95% chans att du kommer att misslyckas. Om du misslyckas, prata med din läkare om att du använder en nikotinplåster eller receptbehandling. Att använda dessa hjälpmedel kommer att göra dina ansträngningar för att sparka vanan mycket enklare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och fördelarna med att sluta. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Deep Trance

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du konstatera att din kärlek till cigaretter har minskat, vilket ger dem lättare.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

För att hindra dig från att gå upp i vikt efter att du slutat röka, snacka på färska frukter och grönsaker istället för godis eller karbadladda livsmedel. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din vikt vid denna avgörande tid. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

Om du vill sparka din rökning vana, få hjälp av dina vänner och kära. Det är viktigt att du låter dem veta att du behöver sitt stöd och att du inte behöver dem att vara dömande. Påminn dem om att du kan ha tider av frustration och irritabilitet och be dem att bära med dig. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Att använda dessa nikotin-tillhandahållande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symptomen på uttag.

TIPS! Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. Att vidta stegvisa steg är ett bra sätt att hjälpa dig att uppnå dina långsiktiga mål att sluta. Du borde vänta minst en timme innan du har din första rök på dagen. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

Bra råd när du slutar är att sluta röka helt och hållet. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna strategi kommer först att vara extremt svår. Det har visat sig vara effektivt, när tiden går.

Rengör ditt hem, din bil och din garderob för att bli av med lukten av rök. Skrubba dina väggar och kaklade golv, schampo din møbel och mattor och tvätta eller torka dina fönsterbehandlingar. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att ha en ren, frisk lukt.

TIPS! Det är viktigt att du undviker de utlösare som får dig att begära en cigarett. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. Bara i USA är cigarettrökning ansvarig för 20 procent av alla dödsfall. Låt inte dig själv bli en statistik.

Gör ett löfte att aldrig ta en ny puff igen. Medan en snabb puff under dessa intensiva begär kanske inte verkar som en hemsk idé kan det störa hela din strategi och ställa dig tillbaka länge. Påminn dig om den skada som "bara en" kan göra innan trängseln stannar någonsin.

Utsätt inte ditt slutdatum eftersom det borde ske omedelbart. Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Om du slutar nu kommer dina chanser att få en allvarlig eller dödlig sjukdom, på grund av rökning, att minskas betydligt. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mer motiverat att sluta.

TIPS! Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kan ha ytterligare resurser eller metoder för att sluta röka som du inte visste existerade.

Omgiv dig inte med påminnelser om dina rökning dagar, om du försöker sluta. Dumpa alla dina tändare och askkoppar. Kasta dina kläder i tvätten och städa ditt hem för att eliminera rökstanken. Detta kan hjälpa till att minska dina begär, för att eliminera rökning från din behandling.

Byt ut rökning med träning. Ditt humör ges positivt genom de endorfiner som släppts ut i kroppen efter träning, vilket gör fysisk aktivitet till ett effektivt sätt att tänka på att röka när du vill röka. Också hjälper utarbetandet till att förhindra viktökning som kan hända när du slutar röka.

Sanningen är att många människor önskar att de kunde sluta röka, men vet inte hur man gör det. För att framgångsrikt sluta röka måste människor ha två saker: en handlingsplan och tillräcklig motivation att fortsätta gå när det blir svårt. De tips och råd du har läst här kan hjälpa dig att skapa din egen plan och slutligen sparka den vana.

TIPS! Försök inte göra det själv. Att ha kärleken stödjer dig, hjälper dig enormt.Source link